Hotelrengøring i Århus

Barutren tilbyder rengøring for hoteller

“Jeg går meget op i detaljer, så når jeg er færdig med den generelle rengøring, så ser jeg lige, om der er behov for lidt ekstra. Derfor gør det mig også glad, når folk kan se, at arbejdet er gjort godt, og roser mig for det. Jeg føler mig tryg i mit arbejde, og derfor kan jeg nemt bede min chef om hjælp, hvis der skulle opstå et problem.” – Joseph Mwarabu Matui Mogitu

Hotelrengøring inkluderer

» Rengøring
» Sengeredning
» Vinduespolering
» Service over for gæster

 

Hotelrengøring inkludererDER er tre grunde til hvorfor man skal vælge BarutREN’s hotelrengøring’s service

  1. Du får garanti for en god og grundig opstart. Vi investerer i langvarige kundeforhold, og derfor gør vi meget ud af at komme godt fra start.
  2. Du får en fast medarbejder tilknyttet. Det giver tryghed og effektivitet, at din rengøring bliver udført af én, som kender huset.
  3. Vi kommer på regelmæssige kontrolbesøg for at sikre, at kvaliteten er høj, og at du er tilfreds. Den løbende opfølgning gør det også muligt for os at omstille os hurtigt, hvis dit behov ændrer sig.

 

Hvis du finder vores hotelrengørings tilbud interessant og det kan være nyttigt for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du tøver, så læs vores FEEDBACK  fra andre kunder.
KONTAKT OS PÅ 53 88 07 07

E-MAIL