Kan du forestille dig en virksomhed uden titler, afdelinger eller organisationsplan ?

Vi er dybt taknemlige og ydmyge når mennesker tror på vores formål om at skabe en bedre verden. Et sted hvor det er på tide, at mennesker kommer i fokus og at det er cool at gøre RENT.

 

Ihsan – du er min helt. Det er flot gået! mvh. Michael
Michael Melchior/partner/Abel & Skovgård Larsen

 

Michael Melchior er partner fra Abel & Skovgård Larsen. Han er inspireret af vores ledelsesfilosofi, hvor vi sætter mennesker i FOKUS. Fonden for forebyggelse sender os 2 flasker rødvin for vores frivillige indsats for andre rengøringsfirmaer. En indsats for hvordan DE kan skabe en besværgelseskultur hvor mennesker kommer i fokus og hvordan DE skaber deres INDRE passion.

Tænk engang, at vi formår skabe en virksomhed, som ikke ansætter mellemledere og hvor bunden styrer toppen. Mennesker kommer i fokus og det igen er blevet COOL at gøre RENT”.

 

PS: en sød lille hilsen til vores vinduespudsere.

 

Hej Ihsan

Ved et tilfælde overhørte jeg en ansat ved Straksaktivering idag tale med Jan Wendelin.

“Hej Jan, jeg ville bare sige at de har pudset vinduer hos os idag. Men der var tre vinduer de ikke kunne få op og de var bange for at vinduet skulle falde ud. Men jeg kan sige dig at alle de andre vinduer er så flot pudset, de har virkelig gjort et rigtigt godt arbejde”.