Solcelleanlægsfirma og Rengøringsfirma går sammen om at skabe en bedre verden

BarutRen går sammen med Megavol+ i et strategisk samarbejde. Man kan måske godt undre sig over hvad solcelleanlæg har at gøre med rengøring. Vi synes det giver en rigtig god mening, at vi har de samme værdier om at værne om vores miljø og skabe en bedre verden.

 

Vi har et fælles formål om at skabe en bedre verden. Megavol+ er med til at reducere driftsomkostninger og er samtidig opmærksom på de miljømæssige konsekvenser det enorme energispild kan forårsage. BarutRen er med til at sætte fokus på miljøet og bruger kun rengøringsprodukter der er skånsomme mod miljøet og dermed også mod vores kunders medarbejdere samt vores eget personale. Når vi slår disse to virksomheder sammen, giver det nemlig en rigtig god mening. Vi arbejder på at skabe en bedre verden som i sidste ende er gavn for mennesker og naturen som vi skal efterlade til næste generation.

 

F.eks. hos Megavol+ vil et mindre erhvervsanlæg på 25 kWp, der producerer ca. 22.500 kWh pr. år, således spare miljøet for 12,4 ton CO2 årligt og sammenlagt i anlæggets levetid minimum 350 tons. Dette kan gøres lidt mere håndgribeligt i kraft af, at det svarer til at køre i 6 personbiler om året, plante i alt 719 træer eller flyve fra Aarhus til New York 10,3 gange…tur/retur !!.

 

F.eks. hos BarutRen kan virksomheden få super rene omgivelser uden at nedslide mennesker fysisk og mentalt samtidig med at være skånsom mod miljøet. Du vil få faste ansatte som kender dig og huset.

 

Kontakt BarutRen eller Megavol+ og hør mere om vores ”Better World” formål og hvorfor det giver mening at investere i vores samarbejde.

 

Megavol A/S
Vester Alle 8 A
DK-8000 Aarhus

Telefon:+ 45 42 70 60 10

http://www.megavol.com/aarhus-storste-solcelleanlaeg/

 

BarutRen

Ihsan Barut
Grundlægger
M. 28 78 20 26