Velkommen til Richards

Velkommen til Richards

Denne unge praktikant bliver kastet ud i de sociale mediers jungle.

 

I BarutRen har vi stor respekt for unge mennesker, der kommer direkte fra skolebænken med stor teoretisk viden. Derfor kaster vi Richards direkte ud i de sociale mediers jungle, så han kan udvikle sig og være med til at vækste BarutRen i den rigtige retning.

 

I en alder af bare 24 år skal han stå for at brande BarutRen på de sociale medier sammen med den skøre og visionære grundlægger af BarutRen, Ihsan Barut, som påstår, at han kan skabe verdens bedste rengøringsselskab.

 

Vi kan kun sige, at vi glæder os til rejsen med Richards de 6 måneder, han skal tilbringe hos BarutRen.

 

Tre lynhurtige spørgsmål til Richards:

 

Hvad bliver din rolle i BarutRen, og hvad vil du tilføre virksomheden?

Min rolle bliver, at jeg skal arbejde med sociale medier og skabe et stærkt brand for BarutRen, som jeg elsker at arbejde med. Man kan faktisk godt sige, at det er lidt af et drømmejob, også fordi man bliver kastet ud i junglen fra dag et – det tiltaler mig meget. Det er et ungt team, med masser af krudt i sig – “barut” betyder jo også krudt på tyrkisk.

Jeg vil gerne være med til, at vi følger de værdier og opnår de visioner, der er sat. Jeg tror, at BarutRens hensigt er meget ærlig og kommer fra hjertet – det kan tydeligt mærkes.

 

Hvorfor har du sagt ja til BarutRen?

 

Jeg har arbejdet i en stor virksomhed som praktikant, og det var faktisk umuligt at blive anerkendt for ens arbejde. I en mindre virksomhed er der meget arbejde man skal gøre og man bliver ansvarlig for ens eget arbejdsområde. Desuden kan man komme tæt på beslutningerne og være med til at vækste virksomheden. Ikke mindst er det en stor mulighed for at bevise overfor mig selv og andre, at jeg kan begå mig på et professionelt højt plan.

 

Hvad du laver i din fritid?

 

I min fritid elsker jeg at spille guitar, læse bøger eller spiller nogle strategiske spil som skak, Hearthstone eller Dota. Jeg kan lide være sammen med mine venner og spiller fodbold og nogle gange volleybold. Desuden elsker jeg at lave mad sammen mine venner.