fbpx
Facebook
4.4/5
Google
5/5
Services

ALGERENS

By 19. oktober 2018februar 6th, 2020No Comments

ALGERENS

Vi går højt op i, at detaljerne skal være i orden hos Barutren.
For at din ejendom kan se ekstra præsentabel ud, tilbyder vi derfor at foretage algerens. Uden det rette udstyr og ekspertise kan det være en besværlig og langsommelig proces, der ofte vil blive udskudt. Spring bøvlet over, og lav en effektiv aftale med os hos Barutren allerede i dag.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

* (skal udfyldes)

HOS BARUTREN TILBYDER VI ALGERENS I FLERE FORSKELLIGE ANLIGGENDER

ALGERENS AF TAG

Alger gør taget på din virksomhed eller ejendom grønligt og kedeligt at se på. Vi tilbyder derfor algerens af tag, hvor vi med vores udstyr effektivt kan fjerne alger over store arealer.

ALGERENS PÅ FLISER

Alger på fliser kan blive glatte at gå på. For at undgå unødige fald og for at give et godt helhedsindtryk af din virksomhed eller ejendom tilbyder vi algerens på fliser. På den måde sikrer du glade forbipasserende, kunder og medarbejdere.

ALGERENS AF TERRASSE

Der findes næsten ikke noget bedre, end når solen kan nydes på en terrasse. Det eneste, der er bedre er at nyde solen på en ren terrasse. Vi tilbyder hos Barutren derfor også algerens af terrasse, hvor vi sørger for, at din terrasse kommer til at se præsentabel ud.

DERFOR SKAL DU VÆLGE BARUTREN

Vi investerer altid i langvarige kundeforhold og går derfor højt op i en god opstart. Derfor bruger vi tid på at sætte os ind i, hvilke behov din virksomhed eller ejendom har. På den måde sikrer vi os det rigtige tilbud, hvor vi kommer godt fra start sammen.

Vi går ind for, at du får en fast medarbejde tilknyttet. På den måde bliver arbejdet nemlig meget mere effektivt, da det er en, der kender lokalerne og dets finurligheder, der gør rent. Derudover skaber det også en vis tryghed med et kendt ansigt, der kommer forbi.

Vi kommer altid på månedlige kontrolbesøg for at sikre, at kvaliteten er i top, og om du er tilfreds med arbejdet. Ved at foretage løbende opfølgninger kan vi også hurtigt lave justeringer, hvis der opstår et nyt eller et ændret behov. Derfor skal du vælge Barutren til dit rengøringsfirma.

TOTALLØSNINGER GØR DET LETTERE FOR DIG

Hos os kan du få en totalløsning, der kan dække alle dine behov. Du er selv med til at bestemme, hvilke dele der skal være i din totalløsning. Vi kan eksempelvis aftale en månedlige algerens, der kan blive en del af din virksomheds eller ejendoms pakkeløsning. Du får gode fordele ved en pakkeløsning:

Du sparer tid, idet du kun skal have én leverandør til de forskellige gøremål i stedet for flere. Vi er meget fleksible og kan tilbyde service, rengøring og vedligehold af flere forskellige slags. Læs i vores brochure og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde. Du får en fast kontaktperson, der bliver tilknyttet din virksomhed. På den måde bliver kommunikationen mellem dig og os meget lettere for begge parter. Kontaktpersonen er nemlig inde i, hvilke behov din virksomhed eller ejendom har.

Du sparer penge, fordi vi i en pakkeløsning kan foretage et samlet indkøb og på den måde give dig et tilbud til en attraktiv pris. Du er altid velkommen til at ringe til os på 28 78 20 26 eller sende en mail til os på: info@barutren.dk. Så kommer vi med et godt tilbud til dig.

BARE ROLIG, VI PASSER PÅ MILJØET

At fjerne alger kan være en heftig affære, hvorfor flere rengøringsfirmaer anvender algerens, der skader miljøet. Det gør vi ikke hos Barutren. Vi går nemlig meget op i, at anvende rengøringsprodukter, der er skånsomme for miljøet – ligesom det også er mere skånsomt for vores kunder og egne medarbejdere. Vi har derfor en miljøpolitik, hvor vi arbejder ud fra en miljøplan. Her går vi højt op i altid at anvende de mindst miljøskadelige produkter, hvor vi anvender produkter, der er udarbejdet i samarbejde med  Astma- og Allergiforbundets Free-serie.

Derudover holder vi hele tiden øje med vores forbrug af papir, plast og vand. På den måde undgår vi et overforbrug og ressourcespild. Vi anvender altid doseringsflasker og -pumper, så vi ikke bruger unødige mængder af rengøringsmidler. Så vidt det er muligt, anvender vi miljørigtige maskiner, der udleder mindre vand og rengøringsmiddel end traditionelle rengøringsmaskiner. Maskinerne anvendes også med det formål, at de skal skabe mindre ergonomisk belastning hos vores medarbejdere, da vi går højt op i deres trivsel og velvære. Du kan læse mere om vores miljøplan her.

GLADE MEDARBEJDERE RESULTERER I GODT ARBEJDE

Hos Barutren vil vi ikke kun være et rengøringsfirma i topklasse. Vi vil også være en arbejdsplads i topklasse, hvor glade medarbejdere møder på arbejde hver dag. Vi kan nemlig se en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde.

I længden er det et hårdt og slidsomt arbejde at gøre rent. For at sikre vores medarbejderes trivsel er alle vores ansatte derfor på deltid. Derudover har vores medarbejdere nogle af de bedste grundvilkår og lønbetalinger i branchen. Mange af vores medarbejdere har derfor været hos os årevis, og det er vi stolte af. Med god erfaring og faglig viden, der kan deles mellem medarbejdere, sikrer vi nemlig, at kvaliteten er i top.

Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

* (skal udfyldes)

Hvad siger kunderne egentlig om os?

RENE ORD FOR PENGENE
Se hvad kunderne siger
RENT OVERBLIK

med vores app

100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

RENGØRING

med omtanke

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat