fbpx

Dette drømmehus på 220 m2 har fået hovedrengøring med kun 8 liter koldt vand og 40 ml miljøvenligt rengøringsmiddel.
Det svarer til 2 spiseskeer rengøringsmiddel og under et minuts kold brusebad. BarutREN er et af de første rengøringsselskaber i Danmark, der kun anvender koldt vand og tilmed anvender det samme rene vand på op til 900 m2. Det kan lade sig gøre, fordi vi anvender et specielt og intelligent doseringssystem.


Det betyder rent ud sagt, at vi hos BarutREN kan:

  • Formindske vores CO2 udslip samt energiforbrug betydeligt, da vi udelukkende anvender koldt vandt og ganske få dropper rengøringsmiddel.
  • Sørge for at kunden sparer op mod 50% vand sammenlignet med traditionel rengøring. Det kan lade sig gøre fordi vi genanvender det rene vand.
  • At vi mindsker brugen af plastik og kemi

Pas på miljøet og dig selv. Det handler ikke om at spare penge på rengøring, men at tænke på næste generation.

Pletfrie hilsner fra

Team BarutRen

OBS: BarutREN foretager kun engangsopgaver for private såsom hovedrengøring eller specifikke opgaver, der kræver ekspertise fx. inden for gulve.

Få et gratis miljøtjek

DU STØTTER VED AT VÆRE KUNDE HOS OS

En af vores mærkbare visioner hos BarutRen er at give værdi til andre. Hvert år giver vi derfor 2,5% af virksomhedens overskud til gode formål, der har brug for en hjælpende hånd.

Som kunde hos os er du derfor med til at støtte gode formål rundt omkring i verden, men også lokalt i Danmark.

Vi har blandt andet givet støtte til Røde Kors og jordskælvsramte ofre på Haiti. Derudover går vi også ind for lokalsport, og vi støtter derfor også flere sportsklubber i Aarhus.

GLADE MEDARBEJDERE SIKRER ET GODT ARBEJDE

BarutRen er en virksomhed, der er klar over, at der er en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde. Da BarutRen i sin tid blev etableret, var det derfor ikke kun en mission at skabe en stærk virksomhed, men i lige så høj grad at etablere en arbejdsplads, hvor medarbejderne stortrives.

Rengøring er i længden et slidsomt arbejde for kroppen. Vores medarbejdere er derfor alle ansatte på deltid, da vi lægger vægt på, at de ikke bliver slidt ned af at arbejde. Derudover er medarbejdernes grundvilkår og løn nogle af de bedste i rengøringsbranchen. Med glade medarbejdere, der trives, tror vi nemlig på, at der bliver udført et godt arbejde, hvor kvaliteten altid er i top.

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat