fbpx
Services

Rydning af dødsbo

By 19. oktober 2018februar 6th, 2020No Comments

Rydning af dødsbo i hele Jylland

Et dødsbo er et følsomt anliggende, og samtidig kan der være mange ting og genstande, der skal tages stilling til. Hos Barutren er velvære centralt, og derfor tilbyder vi diskret rydning og rengøring af dødsbo i Jylland og Nordjylland.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

  * (skal udfyldes)

  DET KAN VÆRE EN HÅRD OPGAVE AT RYDDE ET DØDSBO…

  Hos Barutren går vi højt op i at gøre et godt stykke arbejde, når vi rydder og rengør et dødsbo. På den måde kan der komme et nyt hjem ud af det efterladte, og hjemmet kan blive afviklet på en god og nem måde. Vi tilbyder derfor rengøring og rydning af dødsbo ikke bare i Aarhus-området, men også i Horsens, Aalborg og flere steder i Jylland. Skriv til os eller send os en e-mail, så giver vi besked, om vi kan komme forbi nær dig.
  GENEREL RENGØRING

  Det er vigtigt, at dødsboet bliver ryddet og rengjort, så det er helt i top til nye beboere. Derfor tilbyder vi generel rengøring af dødsbo, hvor alle hjørner og kroge bliver gået i sømmene. Vi leverer altid dødsbo rengjort og ryddet i toprengjort stand hos Barutren.

  VINDUESPOLERING

  Vi går op i detaljerne hos os.

  Derfor tilbyder vi vinduespolering, så vinduerne kan give den sidste finish til huset.

  GULVSERVICE

  Når eventuel lugt og indgroet snavs skal forlade et hus, der har levet livet, så kan det være nødvendigt med en omgang gulvservice. Det leverer vi hos Barutren. Her kan vi både tilbyde tæpperens, polish, oliering af trægulve, afslibning af trægulve og krystallisering af marmor.

  UDENDØRS VEDLIGEHOLD

  For at huset rigtigt kan komme til sin ret, tilbyder vi også udendørs vedligehold, hvor vi kan svinge riven og få græsset til at stå knivskarpt med en græsslåning.

  Hos Barutren kan vi nemlig bryste os med, at vi også har grønne fingre.

  RENGØRING/RYDNING AF DØDSBO TIL GODE PRISER

  Vi går altid op i god service hos Barutren, og med os som leverandør er du derfor sikret en god start, da vi går op i langvarige kundeforhold.

  Vi tilbyder derfor altid rengøring/rydning af dødsbo til en god pris. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@barutren.dk eller at ringe til os på 28 78 20 26, så kommer vi med et godt tilbud til dig.

  EN TOTALLØSNING TIL ALLE DINE BEHOV

  Hvis du har flere gøremål, du har brug for at få hjælp til at få rengjort/ryddet, kan du hos Barutren få lavet en totalløsning.

  Totalløsningen kan justeres efter behov, og du sparer blandt andet tid, da du kun skal forholde dig til én leverandør.

  Derudover får du en fast kontaktperson, du altid kan kontakte, da vi går ind for tætte relationer hos Barutren.

  Ved en totalløsning kan du også spare penge, da vi på den måde kan foretage et samlet indkøb til en attraktiv pris til både dig og os. Vi tilbyder derfor totalløsninger til gode priser.

  Kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig.

  MILJØVENLIG RENGØRING

  Rengøringsmidler kan være skrappe for vores miljø. Hos Barutren vil vi gerne passe på miljøet, og vi anvender derfor kun rengøringsprodukter, der er skånsomme for vores kære økosystem. Vi arbejder derfor ud fra en miljøhandlingsplan, hvor det er afgørende, at vi:

  Altid køber de produkter, der er mindst miljøskadelige på markedet. Vi køber derfor produkter, der er annonceret i samarbejdet med Astma- og Allergiforbundet i deres Free-serie.

  Altid holder øje med vores ressourceforbrug. Vi sørger derfor for, at vi ikke ender med at bruge for meget papir, plast, rengøringsmidler og vandforbrug.

  Altid anvender doseringspumper og –flasker, der mindsker bruget af rengøringsmiddel.

  Altid anvender miljørigtige maskiner, der har et mindre forbrug af vand og rengøringsmiddel, samt at de er ergonomisk fordelagtige for vores medarbejdere, så de får mindst mulig belastning.

  GLADE MEDARBEJDERE FREM FOR ALT

  Hos Barutren ser vi en klar sammenhæng mellem medarbejdernes velvære og vores kunders tilfredshed med vores arbejde. Det har siden Barutrens begyndelse derfor ikke kun været en forudsætning at skabe en rentabel stærk virksomhed, men i lige så høj grad at skabe en god arbejdsplads.

  Det er ingen hemmelighed, at rengøring kan være et slidsomt arbejde for kroppen, når det gentages over en længere periode. Netop derfor er alle vores medarbejdere ansatte på deltid hos Barutren. På den måde sikrer vi, at vores medarbejdere ikke bliver slidt ned af at arbejde. Derudover har vores medarbejdere nogle af branchens bedste grund- og lønvilkår. Glade medarbejdere betyder nemlig, at vi udfører et stykke arbejde, hvor kvaliteten altid er i top. Vi leverer altid rengøring med et smil.

  VÆR MED TIL AT STØTTE ANDRE

  Hos Barutren vil vi gerne have, at velværen spænder udover vores virksomhed. Som kunde hos os er du derfor med til at støtte gode formål i verden og i Danmark. Hvert år giver vi nemlig 2,5% af vores overskud til gode formål.

  Røde Kors og jordskælvsramte i Haiti er formål, vi blandt andet har støttet i årenes løb. Derudover går vi også ind for et godt lokalmiljø, og vi støtter derfor også sportsklubber i Aarhus og omegn.

  Som kunde hos Barutren er du med til at støtte andre.

  Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

   * (skal udfyldes)

   Hvad siger kunderne egentlig om os?

   RENE ORD FOR PENGENE
   Se hvad kunderne siger
   RENT OVERBLIK

   med vores app

   100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

   RENGØRING

   med omtanke

   CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

   Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat