ERHVERVSRENGØRING I AARHUS OG OMEGN

Mangler du et stabil og effektiv rengøringsfirma?
BarutRen er meget mere end blot et rengøringsfirma. Vi har nemlig et klart mål om at blive Danmarks bedste rengøringsfirma, og derudover har vi klare holdninger til miljøet. – Vi tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder af enhver størrelse i Aarhus og omegn.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

* (skal udfyldes)

Erhvervsrengøring i topkvalitet – vi gør det hårde arbejde for dig

Vi er specialister i rengøring, og derfor kan du også roligt overlade erhvervsrengøringen til os. Vi klarer hellere end gerne det hårde arbejde for dig, for det er netop dette, vi brænder for.

Alle ansatte hos BarutRen har stor erfaring med erhvervsrengøring. Desuden har vi naturligvis alle den relevante uddannelse, der gør os i stand til at varetage erhvervsrengøringen for netop dig. Du kan vide dig sikker på, at du får både høj kvalitet og et højt serviceniveau, når du lader os varetage erhvervsrengøringen i Aarhus.

Samtidig vægter vi arbejdsforholdene og arbejdsglæden i vores egen virksomhed højt. Det tror vi på har en positiv indvirkning på slutresultatet, og derfor er det både i din og i vores egen interesse, at der er et godt arbejdsmiljø hos BarutRen.

GENEREL RENGØRING

På et arbejde skal medarbejderne kunne fokusere og derfor ikke bruge tiden på at rydde op eller at gøre rent. Det er vi klar over hos Barutren, og derfor tilbyder vi generel erhvervsrengøring i Aarhus, hvor vi altid leverer kontorer, toiletter med mere i toprengjort stand.

VINDUESPOLERING

Med vores erhvervsrengøring i Aarhus leverer vi også vinduespolering. Rene vinduer giver den sidste finish til kontoret, så kontoret står skarpt, hvis eventuelle kunder skulle komme forbi på virksomhedsbesøg. Vi går derfor højt op, at fedtfingre og smuds poleres væk fra vinduerne.

PERSIENNERENS

Persienner kan være en listig støvopsamler, hvor støvet lægger sig og hvirvler rundt, når der røres ved persiennerne. Det er ikke sundt for kroppen at befinde sig steder med meget støv i lang tid af gangen. Hos Barutren tilbyder vi erhvervsrengøring i Aarhus, vi foretager grundig persiennerens, så du og dine medarbejdere kan få et støvfrit arbejdsmiljø.

GARDINRENS

Ligesom persienner kan gardiner også indeholde meget støv. Derudover bliver gardiner misfarvede, når de har hængt for længe uden at blive rengjort. Det kan være med til at give et sjusket indtryk af din virksomhed. Med hjælp fra Barutren er det slut med misfarvede støvgardiner, da vi foretager gardinrens.

EDB-RENS

Et tastatur er et af de steder, hvor der kan samle sig allerflest bakterier. Det kan bl.a. være medskyld i forkølede og sygemeldte medarbejdere. Vi tilbyder derfor også edb-rens. Med hjælp fra Barutren er du derfor sikret, at alt skidt og snavs kommer væk – også det usynlige af slagsen.

Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

* (skal udfyldes)

Hvad siger kunderne egentlig om os?

RENE ORD FOR PENGENE
Se hvad kunderne siger
RENGØRING

med omtanke

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.