fbpx

Facility Management

Barut® Facility Solution er et professionelt rengøringsselskab i Aarhus.
Vi sammensætter totalløsninger, som dækker alle dine behov for facility service management

Overlad ansvaret for dine bygninger til os

Så sørger vi for at virksomheden opnår besparelser, samt et arbejdsmiljø, der er i top.

Hvorfor skal du vælge os til facility opgaven?

Læs vores cases, eller prøv vores prisberegner 

eller udfyld formularen

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Jesper Storgaard
Read More
Jeg har været utrolig tilfreds med servicen fra BarutREN, de er meget professionelle og flinke i deres kommunikation. Alle deres rengøringsprodukter var af allerhøjeste kvalitet og deres ydelser var tilfredstillende.
Sofie Dybro
Read More
Kan på det varmeste anbefale BarutRen. De yder altid en super tilfredsstillende og professionel service, der lever op til selv de højeste forventninger. 5 stjerner herfra
Cristina Blanaru
Read More
Rengøringsselskab med en meget professionel attitude. Frisk og klar til at besvare enhver af sine kundeanmodninger. BarutRens team består af veluddannede medarbejdere, der er kundeorienterede, har sans for detaljer og en positiv indstilling.
Previous
Next

Outsource facility services til Barut

intelligente serviceløsninger

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder rengøring af mellemstore og store domiciler. Herunder behandling og rengøring af alle typer overflader.

Vores uddannede personale gør grundigt og effektivt rent, uden brug af overflødige rengøringsmidler eller kemikalier.

Washrooms

Ved at lade BarutREN klare alt, der har med driftsartiklerne at gøre, sparer du tid, penge, ressourcer og administration, og du kan være sikker på aldrig at løbe tør hvad enten det drejer sig om toiletpapir, håndklædeark, opvasketabs eller noget helt fjerde.

Ejendomsservice

Vi varetager al affaldshåndtering, udendørs vedligeholdelse, handyman-service, salt og snerydning samt skadedyrsbekæmpelse. Vi kan tilpasse disse services til din virksomheds unikke behov.

Kantineservice

Vi tilbyder servering af mad og oprydning, levering af alt inden for køkkenartikler, levering af frugt og vand samt håndtering af cateringopgaver, du må have behov for professionel hjælp til.

Linned- og måtteservice

En måtte kan være en rigtig snu bakterieopsamler, hvor bakterier lægger sig helt uden, der er nogen, der lægger mærke til det. Og det samme kan håndklæder, viskestykker og karklude. Hos Barutren tilbyder vi linnedrens, så alle de usynlige bakterier kan komme væk.

Vinduespolering

Vi udfører manuel vinduespolering af alle ønskede vinduer, vandsystemvask (miljøvenlig brug af vand), facaderens og algerens, så du altid har en flot og præsentabel virksomhed.

Snerydning

At rydde sne kan være en halvfarlig proces, for ikke at nævne langsommelig, hvis det rette udstyr ikke er tilstede. Med hjælp fra Barut klarer vi kulden for dig, da vi har inkluderet snerydning i vores facility service.

Pleje af planter

Vi kan prale af at have grønne fingre hos Barut. Du kan derfor trygt overlade dine planter til os, hvor vi sørger for, at planterne forbliver sunde og friske. Ved at sikre friske planter omkring virksomheden kan medarbejdere få ekstra kulør på hverdagen. 

Udendørs

Smukke omgivelser er en fryd for øjet og kan give mere positiv værdi i hverdagen, både for kunder og medarbejdere. Hos Barut  tilbyder vi derfor udendørs vedligeholdelse.
På den måde er du sikret, at din virksomhed altid ser præsentabel ud.

Rengøring

Med omtanke..

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat