fbpx
Services

FLYTTERENGØRING I ÅRHUS

By 28. august 2019februar 6th, 2020No Comments

FLYTTERENGØRING

Skal du flytte? Det kan være noget af et hejs at få flyttet fra den ene adresse til den anden. Flytterengøring i Århus er dog ikke noget, du skal bekymre dig om. Den klarer vi nemlig hos BarutREN.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

  * (skal udfyldes)

  FLYTTERENGØRING I ÅRHUS – LAD PROFESSIONELLE KLARE DET FOR DIG

  Når du har fået flyttet alle dine ting til den nye adresse, rykker vi ind med alt vores rengøringsudstyr og nye kræfter, der er klar til at tage fat. Vi sørger for, at din gamle bolig/kontor kommer til at stå knivskarpt, efter at du er fraflyttet. Lad os hjælpe dig med flytterengøring i Århus.

  Vi hjælper både private og erhverv med flytterengøring i Århus

  Når du skal have flytterengøring i Århus, står vi klar til at hjælpe, uanset hvilken type bolig der er tale om. Det betyder, at vi glædeligt hjælper både private og erhverv med flytterengøring.

  Som erhverv har du sikkert mange ting at tage dig af, når virksomheden skal flytte fra en adresse til en anden. En afsluttende rengøring er derfor typisk ikke noget, der står øverst på din liste. For at det ikke ryger i glemmebogen, kan du lade os klare din flytterengøring. På den måde kan du koncentrere dig om andre og vigtigere ting.

  For private kan det også være uoverskueligt at få klaret en flytterengøring. Det gælder både store og små boliger. Uanset størrelsen på din bolig hjælper vi dig gerne med en flytterengøring, der sidder lige i skabet.

  Du slipper for en masse besvær

  Når du skal flytte, er der en masse ting, du skal tage hensyn til. Alle dine ting skal pakkes ned i kasser. Der er sikkert nogle møbler, der skal skilles ad. Derudover skal du have det hele båret ud og måske ned i en flyttebil, så du kan få det transporteret dine ting til det nye sted.

  Det er kort sagt hårdt arbejde at flytte, og det kan være lidt besværligt. Derudover skal du sørge for flytterengøring. Efter at have flyttet i flere timer er det sikkert ikke det, du har mest lyst til. Heldigvis kan du slippe for det.

  Vi står klar til at hjælpe med flytterengøring i Århus og omegn. Du skal ikke bekymre dig om det sure rengøringsarbejde efter flytningen. Det skal vi nok tage os af med et smil. Vi brænder nemlig for at hjælpe folk med at få rene hjem – også selvom du skal flytte.

  Få et tilfredsstillende resultat med flytterengøring i Århus

  Alt afhængigt af hvor du skal flytte fra, kan der være nogle regler i forbindelse med flytterengøringen. Er det for eksempel en lejlighed i et boligselskab eller generelt en udlejningsbolig, du flytter fra, kan der være helt særlige krav til, hvor grundig flytterengøringen skal være.

  Det kan være svært at leve op til disse krav, hvis du selv skal stå for flytterengøringen. Hvis du vil være helt sikker på at få flytterengøring, der lever op til kravene, kan vi hjælpe dig.

  Vi sørger for en grundig rengøring, hvor udlejer ikke kan sætte en finger på noget. Det sikrer dig, at du får en større del af dit depositum tilbage. Det kan derfor betale sig med en professionel flytterengøring.

  Vi sammensætter en løsning efter dine behov

  Når du skal have flytterengøring i Århus, sammensætter vi en løsning, der passer til dig. Er der for eksempel et område, hvor du ønsker, at kompetente hænder klarer rengøringen, hjælper vi med det. Det kan for eksempel være, du har et badeværelse, der er meget plaget af kalk eller lignende.

  Det kan være svært at komme helt til bunds i skidtet, hvis du ikke har det rette værktøj og de rette kompetencer. Det har vi heldigvis. Vi kan derfor hjælpe dig med at få dit badeværelse helt rent, efter at du er flyttet.

  Vil du selv klare rengøringen af nogle rum, mens du lader os klare de resterende rum, er det selvfølgelig muligt. Vi klarer selvfølgelig flytterengøring af hele din bolig. Det er helt op til dig, hvilken løsning du ønsker. Vi sørger for, at du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Skal vi hjælpe dig med flytterengøring i Århus? Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan tage flytterengøringsbyrden på vores skuldre.

  BARE ROLIG, VI PASSER PÅ MILJØET

  At fjerne alger kan være en heftig affære, hvorfor flere rengøringsfirmaer anvender algerens, der skader miljøet. Det gør vi ikke hos Barutren. Vi går nemlig meget op i, at anvende rengøringsprodukter, der er skånsomme for miljøet – ligesom det også er mere skånsomt for vores kunder og egne medarbejdere. Vi har derfor en miljøpolitik, hvor vi arbejder ud fra en miljøplan. Her går vi højt op i altid at anvende de mindst miljøskadelige produkter, hvor vi anvender produkter, der er udarbejdet i samarbejde med  Astma- og Allergiforbundets Free-serie.

  Derudover holder vi hele tiden øje med vores forbrug af papir, plast og vand. På den måde undgår vi et overforbrug og ressourcespild. Vi anvender altid doseringsflasker og -pumper, så vi ikke bruger unødige mængder af rengøringsmidler. Så vidt det er muligt, anvender vi miljørigtige maskiner, der udleder mindre vand og rengøringsmiddel end traditionelle rengøringsmaskiner. Maskinerne anvendes også med det formål, at de skal skabe mindre ergonomisk belastning hos vores medarbejdere, da vi går højt op i deres trivsel og velvære. Du kan læse mere om vores miljøplan her.

  GLADE MEDARBEJDERE RESULTERER I GODT ARBEJDE

  Hos Barutren vil vi ikke kun være et rengøringsfirma i topklasse. Vi vil også være en arbejdsplads i topklasse, hvor glade medarbejdere møder på arbejde hver dag. Vi kan nemlig se en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde.

  I længden er det et hårdt og slidsomt arbejde at gøre rent. For at sikre vores medarbejderes trivsel er alle vores ansatte derfor på deltid. Derudover har vores medarbejdere nogle af de bedste grundvilkår og lønbetalinger i branchen. Mange af vores medarbejdere har derfor været hos os årevis, og det er vi stolte af. Med god erfaring og faglig viden, der kan deles mellem medarbejdere, sikrer vi nemlig, at kvaliteten er i top.

  Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

   * (skal udfyldes)

   Hvad siger kunderne egentlig om os?

   RENE ORD FOR PENGENE
   Se hvad kunderne siger
   RENT OVERBLIK

   med vores app

   100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

   RENGØRING

   med omtanke

   CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

   Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat