fbpx

Barutren kick-starter året med ny kunde med ikonisk varemærke

BarutREN har fra årsskiftet overtaget rengøringen af det ikoniske 727 boarding fly samt tre bagvedliggende domiciler, som man kan se, når man kører på motorvej E45.

Flyveren bruges i dag som mødelokale, og det var en stor fornøjelse for BarutREN teamet at få syn for sagen og opleve det ikoniske varemærke indefra og ikke kun fra en bilrude på motorvejen.

Vi er utrolig glade og stolte over at overtage så prestigefuld en virksomhed, der har været en del af det danske erhvevsliv i mange år.

BarutREN har over 15 års erfaring med facility solutions, og har flere mellemstore og store kontor virksomheder som kunder, hvor der stilles høje krav til sikkerhed og kvalitet.

Desuden er vi er de eneste rengøringsselskab, der ikke bruger en rengøringsplan.

Kan du svare ja til:

  • Sikkerhed og tillid fremfor pris.
  • Professionelt rengøringspersonale, der selv kan tænke og selv tage beslutninger fremfor at følge en rengøringsplan, som alligevel sjældent bliver overholdt.
  • Gennemsigtighed og dokumentation fremfor indviklede serviceaftaler.

… så er vi det perfekte match til din virksomhed. Mere info? Så tag endelig fat i os på 2878 2026 eller send en besked. Så giver jeg med glæde gratis vand og en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Pletfrie hilsner fra
TEAM BARUTREN

Gode grunde til at vælge Barut:

ren besked:

Se videoen

Rent drikkevand til alle

Rengøring

Med omtanke..

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat