fbpx

Barutren kick-starter året med ny kunde med ikonisk varemærke

BarutREN har fra årsskiftet overtaget rengøringen af det ikoniske 727 boarding fly samt tre bagvedliggende domiciler, som man kan se, når man kører på motorvej E45.

Flyveren bruges i dag som mødelokale, og det var en stor fornøjelse for BarutREN teamet at få syn for sagen og opleve det ikoniske varemærke indefra og ikke kun fra en bilrude på motorvejen.

Vi er utrolig glade og stolte over at overtage så prestigefuld en virksomhed, der har været en del af det danske erhvevsliv i mange år.

 

Viste du det godt, at BarutREN har over 15 års erfaring med facility solutions og har flere mellemstore og store kontor virksomheder som kunder, hvor der stilles høje krav til sikkerhed og kvalitet. Desuden er vi er de eneste rengøringsselskab, der ikke bruger en rengøringsplan.

 

Kan du svare ja til:

  • Sikkerhed og tillid fremfor pris.
  • Professionelt rengøringspersonale, der selv kan tænke og selv tage beslutninger fremfor at følge en rengøringsplan, som alligevel sjældent bliver overholdt.
  • Gennemsigtighed og dokumentation fremfor indviklede serviceaftaler.

… så er vi det perfekte match til din virksomhed. Mere info? Så tag endelig fat i os på 2878 2026 eller send en besked. Så giver jeg med glæde gratis vand og en uforpligtende snak om, hvordan vi kan netop hjælpe din virksomhed.

Pletfrie hilsner fra

Team BarutRen

Få et gratis miljøtjek

DU STØTTER VED AT VÆRE KUNDE HOS OS

En af vores mærkbare visioner hos BarutRen er at give værdi til andre. Hvert år giver vi derfor 2,5% af virksomhedens overskud til gode formål, der har brug for en hjælpende hånd.

Som kunde hos os er du derfor med til at støtte gode formål rundt omkring i verden, men også lokalt i Danmark.

Vi har blandt andet givet støtte til Røde Kors og jordskælvsramte ofre på Haiti. Derudover går vi også ind for lokalsport, og vi støtter derfor også flere sportsklubber i Aarhus.

GLADE MEDARBEJDERE SIKRER ET GODT ARBEJDE

BarutRen er en virksomhed, der er klar over, at der er en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde. Da BarutRen i sin tid blev etableret, var det derfor ikke kun en mission at skabe en stærk virksomhed, men i lige så høj grad at etablere en arbejdsplads, hvor medarbejderne stortrives.

Rengøring er i længden et slidsomt arbejde for kroppen. Vores medarbejdere er derfor alle ansatte på deltid, da vi lægger vægt på, at de ikke bliver slidt ned af at arbejde. Derudover er medarbejdernes grundvilkår og løn nogle af de bedste i rengøringsbranchen. Med glade medarbejdere, der trives, tror vi nemlig på, at der bliver udført et godt arbejde, hvor kvaliteten altid er i top.

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat