fbpx
Services

MÅTTESERVICE

By 19. oktober 2018februar 6th, 2020No Comments

MÅTTESERVICE

En måtte kan være en rigtig snu bakterieopsamler, hvor bakterier lægger sig helt uden, der er nogen, der lægger mærke til det. En måtte kan derfor være skyld i syge medarbejdere eller beboere, hvilket ikke er hensigtsmæssigt for nogen. Hos Barutren tilbyder vi tæpperens & professionel måtteservice, så alle de usynlige bakterier kan komme væk.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

  * (skal udfyldes)

  HOS BARUTREN TILBYDER VI OGSÅ MÅTTESERVICE

  I vores måtteservice rengør vi effektivt – men miljøsikkert – måtterne, så alle bakterierne forsvinder. Vi leverer ikke kun måtteservice i Aarhus, men også i Horsens, Aalborg og flere steder i Jylland. Giv os et kald, så finder vi ud af, om vi kan komme forbi nær dig. Måtteservice er dog ikke det eneste, vi kan tilbyde dig.
  Læs mere om vores hygiejneservice herunder:
  VASK AF KARKLUDE

  En karklud, der har ligget for længe, begynder at lugte dårligt. Hvis du lægger den fugtig i en vasketøjskurv, begynder den imidlertid at mugne. Vær på den sikre side og få hygiejneservice af os, hvor vi vasker karkludene for dig. Det kalder vi god service.

  HÅNDKLÆDER

  Der findes næsten ikke noget værre end at tørre hænder i et vådt håndklæde, hvor du får fornemmelsen af, at du får flere bakterier ved at tørre dine hænder i det. Kom de våde håndklæder til livs, og bestil en vask af håndklæder hos os.

  LEVERING AF TOILETPAPIR OG ANDRE HYGIEJNEARTIKLER

  At løbe tør for toiletpapir, håndsæbe, papir eller lignende er aldrig rart. Undgå besværet og få levering af toiletpapir og andre hygiejneartikler hos Barutren.

  Vi leverer altid miljørigtige produkter, der er bedre både for din og for miljøets velvære.

  MÅTTESERVICE TIL GODE PRISER

  Vi går altid op i gode kunderelationer hos Barutren, hvorfor vi investerer i langvarige kundeforhold. Som kunde hos os sikrer vi derfor en god opstart til dig.

  Netop derfor kan vi tilbyde måtteservice til en god pris. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@barutren.dk eller til at ringe til os på 28 78 20 26, så kommer vi med et tilbud, du ikke kan sige nej til.

  EN TOTALLØSNING DÆKKER ALLE DINE BEHOV

  I stedet for at få vores service enkeltvis kan du få dem i en pakke i en totalservice. På den måde kan du mere effektivt få dækket flere gøremål. Vi har en bred vifte af rengørings- og vedligeholdsopgaver, vi kan tilbyde dig.

  Ved at få alle gøremålene dækket af én leverandør sparer du tid, da du blot skal forholde dig til én leverandør og ikke flere forskellige.

  Ændrer dit behov sig løbende? Så er en totalløsning stadig en god idé for dig, da aftalen er fleksibel. Opstår der ændringer i dine behov, kan vi derfor lynhurtigt ændre totalløsningen, så den passer til din nye situation.

  Ved en totalløsning kan du derudover spare penge. Vi kan nemlig foretage ét samlet køb, der giver dig en bedre pris.

  Skriv eller ring til os allerede i dag, så finder vi ud af, hvilken totalløsning, der passer til dig.

  MILJØVENLIG MÅTTESERVICE

  Hos Barutren gør vi en indsats for at passe på miljøet. Vi er klar over, at mange rengøringsservice anvender skrappe rengøringsmidler med kemikalier, der er skadelige for miljøet. Det vil vi ikke hos Barutren. Vi arbejder derfor ud for en miljøpolitik, hvor det er vigtigt, at vi:

  Køber produkter, der ikke er miljøskadelige. Derfor køber vi altid de mindst miljøskadelige produkter på markedet, hvor vi køber produkter fra den såkaldte Free-serie. Free-serien er udarbejdet i samarbejde med Astma og Allergiforbundet.

  Altid holder øje med vores ressourceforbrug. Hvis der ikke tænkes over det, kan forbruget nemt blive større end højst nødvendigt. Derfor ser vi løbende på vores forbrug af plast, papir, vand og rengøringsmidler.

  Altid bruger doseringsflasker- og pumper, så vi ikke bruger mere rengøringsmiddel, end det er nødvendigt. Det er nemlig ikke mængden af rengøringsmiddel, der bestemmer, hvor rent det bliver.

  Bruger miljørigtige rengøringsmaskiner, der har et lavere forbrug af vand og rengøringsmiddel. Derudover er maskinerne gode for vores medarbejderes kroppe, da maskinerne giver gode ergonomiske arbejdsstillinger.

  SOCIALT ANSVAR MED GLADE MEDARBEJDERE

  Hos os går vi højt op i socialt ansvar. Da Barutren i sin tid blev grundlagt, var det derfor ikke kun med henblik på at skabe en stærk virksomhed. Noget, der var lige så vigtigt, var at skabe en god arbejdsplads for medarbejderne.

  Vi ser nemlig en sammenhæng mellem glade kunder og glade medarbejdere, der trives i deres arbejde. Vi sikrer derfor gode betingelser for vores medarbejdere, så de altid har overskud til at levere et professionelt stykke arbejde med et smil på læben.

  Hos Barutren har vi derfor sikret os, at vores medarbejdere har nogle af de absolut bedste grundvilkår i branchen. Derudover har de også nogle af de bedste lønvilkår.

  Rengøring kan være et slidsomt arbejde for kroppen i længden. Det ved vi godt hos Barutren. Derfor er netop alle vores medarbejder ansatte på deltid, så de kan holde til at arbejde, så længe de har lyst, og ikke indtil kroppen siger stop.

  STØT EN GOD SAG

  Vi går ikke kun op i socialt ansvar for vores medarbejdere, men også for andre. Vi giver derfor hvert år 2,5% af virksomhedens overskud til gode formål.

  Vi har gennem årerene givet støtte til blandt andet Røde Kors og jordskælvsramte i Haiti. Derudover støtter vi også lokale sportsklubber, da vi også mener, et godt nærmiljø er vigtigt.

  Ved at være kunde hos os er du med til at støtte andre.

  Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

   * (skal udfyldes)

   Hvad siger kunderne egentlig om os?

   RENE ORD FOR PENGENE
   Se hvad kunderne siger
   RENT OVERBLIK

   med vores app

   100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

   RENGØRING

   med omtanke

   CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

   Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat