MILJØPOLITIK

BarutRen bruger kun rengøringsprodukter, der er skånsomme mod miljøet og dermed også mod såvel vores kunders medarbejdere samt vores eget personale.

MED DET FORMÅL AT LEVE OP TIL VORES MILJØPOLITIK ARBEJDER VI UD FRA EN MILJØHANDLINGSPLAN

Hos BarutREN tager vi socialt ansvar. CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til. Vælger du os som din facility partner, er du selv med til at gøre en forskel – både lokalt og globalt.

Hos BarutREN tror vi på, at små skridt kan gøre en stor forskel. Rengøring skal give mening rent økonomisk, og det skal have en samfundsmæssig relevans og værdi. Derfor benytter vi os udelukkende af bæredygtige løsninger. 

Ved at vælge os som din facility service partner tager du et skridt i den rigtige retning mod bæredygtighed.

Ingen overflødige rengøringsmidler, der skader naturen. Intet spild af vand. Kun rengøring, der giver mening.

VI TILBYDER 100% INTELLIGENTE OG BÆREDYGTIGE LØSNINGER

BarutRen bruger kun rengøringsprodukter, der er skånsomme mod miljøet og dermed også mod såvel vores kunders medarbejdere samt vores eget personale. Med det formål at leve op til vores miljøpolitik arbejder vi ud fra en miljøhandlingsplan, hvor det er afgørende, at:

5 ml. kemi
1 l. koldt vand
100 m2 rent gulv
  • BarutRen – under hensyntagen til pris og kvalitet – altid køber og bruger de mindst miljøskadelige produkter på markedet. Så vidt det er muligt, produkter, der er deklareret i samarbejde med Astma- og Allergiforbundet, den såkaldte Free-serie.
  • der løbende holdes et vågent øje med ressourceforbruget, det være sig f.eks. papir, plastposer, rengøringsmidler og vandforbrug.
  • arbejdet teknisk, arbejdsmiljømæssigt og organisatorisk tilrettelægges på en hensigtsmæssig og forsvarlig måde i forhold til miljøet.
  • der anvendes doseringsflasker og -pumper, der begrænser forbruget af rengøringsmidlerne.
  • der, hvor det er muligt, anvendes miljørigtige maskiner, som anvender væsentlig mindre vand og rengøringsmidler end traditionelle maskiner, ligesom der opnås en væsentlig mindre ergonomisk belastning af medarbejdernes arme, skuldre, albuer, håndled og ryg.
  • der tages, så vidt muligt, ergonomiske hensyn i arbejdstilrettelæggelsen og valg af metoder med det formål løbende at forbedre arbejdsmiljøet, samt at forbedre den fysiske belastning af de enkelte medarbejdere, for derved at give attraktive og tilfredsstillende forhold for medarbejderne.

Bestil et gratis og uforpligtende miljøtjek

Ring 28 78 20 26Bestil et miljøtjek