RENGØRING

...med øje og hjerte

„BarutRen har været mit hjertebarn, siden jeg besluttede mig for at starte virksomheden i 2005. Jeg begyndte alene, kun med kost og spand og en meget klar vision“ – Ihsan Barut - ejer af BarutRen

Jeg startede med kost og spand i 2005, med kontor på mine børns værelse og en klar vision om at skabe det bedste rengøringsfirma i Danmark. Ikke kun for kunderne, men også for medarbejderne. I dag er vi ca. 40 ansatte i BarutRen og vi har opbygget en fantastisk kultur, hvor medarbejderne er passionerede omkring deres arbejde og kunderne er glade. Udover at vi går meget op i vores arbejde, er CSR en central del af vores DNA. Vi benytter et minimum af vand og kun miljømærkede rengøringsmidler. Ydermere støtter vi vandprojekter i Afrika.

MED DET FORMÅL AT LEVE OP TIL VORES MILJØPOLITIK ARBEJDER VI UD FRA EN MILJØHANDLINGSPLAN

Hos BarutREN tager vi socialt ansvar. CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til. Vælger du os som din facility partner, er du selv med til at gøre en forskel – både lokalt og globalt.

Hos BarutREN tror vi på, at små skridt kan gøre en stor forskel. Rengøring skal give mening rent økonomisk, og det skal have en samfundsmæssig relevans og værdi. Derfor benytter vi os udelukkende af bæredygtige løsninger. 

Ved at vælge os som din facility service partner tager du et skridt i den rigtige retning mod bæredygtighed.

Ingen overflødige rengøringsmidler, der skader naturen. Intet spild af vand. Kun rengøring, der giver mening.

VI TILBYDER 100% INTELLIGENTE OG BÆREDYGTIGE LØSNINGER

BarutRen bruger kun rengøringsprodukter, der er skånsomme mod miljøet og dermed også mod såvel vores kunders medarbejdere samt vores eget personale. Med det formål at leve op til vores miljøpolitik arbejder vi ud fra en miljøhandlingsplan, hvor det er afgørende, at:

5 ml. kemi
1 l. koldt vand
100 m2 rent gulv
  • BarutRen – under hensyntagen til pris og kvalitet – altid køber og bruger de mindst miljøskadelige produkter på markedet. Så vidt det er muligt, produkter, der er deklareret i samarbejde med Astma- og Allergiforbundet, den såkaldte Free-serie.
  • der løbende holdes et vågent øje med ressourceforbruget, det være sig f.eks. papir, plastposer, rengøringsmidler og vandforbrug.
  • arbejdet teknisk, arbejdsmiljømæssigt og organisatorisk tilrettelægges på en hensigtsmæssig og forsvarlig måde i forhold til miljøet.
  • der anvendes doseringsflasker og -pumper, der begrænser forbruget af rengøringsmidlerne.
  • der, hvor det er muligt, anvendes miljørigtige maskiner, som anvender væsentlig mindre vand og rengøringsmidler end traditionelle maskiner, ligesom der opnås en væsentlig mindre ergonomisk belastning af medarbejdernes arme, skuldre, albuer, håndled og ryg.
  • der tages, så vidt muligt, ergonomiske hensyn i arbejdstilrettelæggelsen og valg af metoder med det formål løbende at forbedre arbejdsmiljøet, samt at forbedre den fysiske belastning af de enkelte medarbejdere, for derved at give attraktive og tilfredsstillende forhold for medarbejderne.

DU STØTTER VED AT VÆRE KUNDE HOS OS

En af vores mærkbare visioner hos BarutRen er at give værdi til andre. Hvert år giver vi derfor 2,5% af virksomhedens overskud til gode formål, der har brug for en hjælpende hånd.

Som kunde hos os er du derfor med til at støtte gode formål rundt omkring i verden, men også lokalt i Danmark.

Vi har blandt andet givet støtte til Røde Kors og jordskælvsramte ofre på Haiti. Derudover går vi også ind for lokalsport, og vi støtter derfor også flere sportsklubber i Aarhus.

GLADE MEDARBEJDERE SIKRER ET GODT ARBEJDE

BarutRen er en virksomhed, der er klar over, at der er en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde. Da BarutRen i sin tid blev etableret, var det derfor ikke kun en mission at skabe en stærk virksomhed, men i lige så høj grad at etablere en arbejdsplads, hvor medarbejderne stortrives.

Rengøring er i længden et slidsomt arbejde for kroppen. Vores medarbejdere er derfor alle ansatte på deltid, da vi lægger vægt på, at de ikke bliver slidt ned af at arbejde. Derudover er medarbejdernes grundvilkår og løn nogle af de bedste i rengøringsbranchen. Med glade medarbejdere, der trives, tror vi nemlig på, at der bliver udført et godt arbejde, hvor kvaliteten altid er i top.

SE HVILKEN FORSKEL VI HAR GJORT

Ren Besked
15. august 2019

VORES WATER WALK EVENT VAR EN KÆMPE SUCCES!

Under dette års Verdens Billeder i Århus var BarutRen hovedsponsor for fonden WeCare360, der som…
Ren Besked
9. maj 2019

WATER WALK WITH PURPOSE

WATER WALK WITH PURPOSE #BARUTRENGIVESBACK Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at…
Rent vandRen Besked
11. februar 2019

MAKE HISTORY WITH US! 🚰

Vil du med på rejsen? 🚰   Vand er kilden til liv. Desværre er det langt…
Ren Besked
31. januar 2019

FIND VEJ I PLASTIKJUNGLEN! 🗺️

5 tips til hvordan din virksomhed kan reducere plastikforbruget lige nu og her! Ekspertråd i…
Ren Besked
16. januar 2019

BARUTREN KICK-STARTER ÅRET MED NY KUNDE MED IKONISK VAREMÆRKE

Barutren kick-starter året med ny kunde med ikonisk varemærke BarutREN har fra årsskiftet overtaget rengøringen…
Ren Besked
21. juni 2018

TEAM BARUTREN RENSER 1.500 SOLPANELER

Team Barutren renser 1.500 solpaneler for Dokk1 Aarhus Mens drengene fra Danmark gik på banen…
Ren Besked
15. juni 2018

100% BÆREDYGTIG RENGØRING FOR PRIVATE KUNDER

Dette drømmehus på 220 m2 har fået hovedrengøring med kun 8 liter koldt vand og…
Ren Besked
19. marts 2018

LEDERE TIL RAMADAN-MIDDAG

Iværksætter-muslim inviterer erhvervsledere til ramadan-middag 150 iværksætterlystne indvandrere og en flok erhvervsledere spiste torsdag aften…
Ren Besked
14. marts 2018

RENT DRIKKEVAND I TANZANIA 2018

Århusiansk rengøringsvand skal veksles til rent drikkevand i tanzania 2018 Skolen i landsbyen Kigoma i…
Se alle