RENGØRING

...med øje og hjerte

„BarutRen har været mit hjertebarn, siden jeg besluttede mig for at starte virksomheden i 2005. Jeg begyndte alene, kun med kost og spand og en meget klar vision“ – Ihsan Barut - ejer af BarutRen

Jeg startede med kost og spand i 2005, med kontor på mine børns værelse og en klar vision om at skabe det bedste rengøringsfirma i Danmark. Ikke kun for kunderne, men også for medarbejderne. I dag er vi ca. 40 ansatte i BarutRen og vi har opbygget en fantastisk kultur, hvor medarbejderne er passionerede omkring deres arbejde og kunderne er glade. Udover at vi går meget op i vores arbejde, er CSR en central del af vores DNA. Vi benytter et minimum af vand og kun miljømærkede rengøringsmidler. Ydermere støtter vi vandprojekter i Afrika.

HOS BARUTREN TAGER VI SOCIALT ANSVAR – IKKE KUN HOS OS SELV…

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til. Vælger du os som din facility partner, er du selv med til at gøre en forskel – både lokalt og globalt.

 

Hos BarutREN tror vi på, at små skridt kan gøre en stor forskel. Rengøring skal give mening rent økonomisk, og det skal have en samfundsmæssig relevans og værdi. Derfor benytter vi os udelukkende af bæredygtige løsninger.

Ved at vælge os som din facility service partner tager du et skridt i den rigtige retning mod bæredygtighed. Ingen overflødige rengøringsmidler, der skader naturen. Intet spild af vand. Kun rengøring, der giver mening.

DU STØTTER VED AT VÆRE KUNDE HOS OS

En af vores mærkbare visioner hos BarutRen er at give værdi til andre. Hvert år giver vi derfor 2,5% af virksomhedens overskud til gode formål, der har brug for en hjælpende hånd.

Som kunde hos os er du derfor med til at støtte gode formål rundt omkring i verden, men også lokalt i Danmark.

Vi har blandt andet givet støtte til Røde Kors og jordskælvsramte ofre på Haiti. Derudover går vi også ind for lokalsport, og vi støtter derfor også flere sportsklubber i Aarhus.

GLADE MEDARBEJDERE SIKRER ET GODT ARBEJDE

BarutRen er en virksomhed, der er klar over, at der er en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde. Da BarutRen i sin tid blev etableret, var det derfor ikke kun en mission at skabe en stærk virksomhed, men i lige så høj grad at etablere en arbejdsplads, hvor medarbejderne stortrives.

Rengøring er i længden et slidsomt arbejde for kroppen. Vores medarbejdere er derfor alle ansatte på deltid, da vi lægger vægt på, at de ikke bliver slidt ned af at arbejde. Derudover er medarbejdernes grundvilkår og løn nogle af de bedste i rengøringsbranchen. Med glade medarbejdere, der trives, tror vi nemlig på, at der bliver udført et godt arbejde, hvor kvaliteten altid er i top.