s360 A/S

Hos os vægtes det fysiske arbejdsmiljø meget højt. En vigtig faktor herunder er, at rengøringen altid er i top. Ihsan Barut har fra start været utroligt imødekommende overfor vores ønsker og krav til rengøringen af vores kontorfaciliteter. Med BarutRen får vi ikke blot professionel rengøring, men også et serviceniveau af højeste klasse.  Det er blot nogle af grundene til, at vi vil anbefale BarutRen.

– Simon Thaysen, s360

 

Integrationsnet

“Vi har konstant mellem 30 og 50 personer i bygningen, og det stiller krav til rengøringen. Når jeg skal vurdere kvaliteten af det arbejde, BarutRen udfører, kan jeg selvfølgelig kigge på, om der er rent, når vi møder ind om morgenen – og det er der. Men det er også vigtigt for mig, at hvis vi oplever det mindste problem, er Ihsan Barut meget lydhør og reagerer straks på vores henvendelse på en yderst servicemindet og professionel vis. At han samtidig deler vores etiske værdier i forhold til at drive en mangfoldig arbejdsplads – og endda har været nomineret til en pris for sit arbejde – er kun ekstra positivt.”

– Hans Christian Knudsen, Regionschef

 

Stefanshjemmet

“På Stefanshjemmet har vi en forventning om, at de folk, der kommer her i huset, kan indgå i et tæt samarbejde med både personale og beboere. For på den ene side er der selvfølgelig den primære opgave – nemlig rengøringen – men man skal også kunne tackle at arbejde et sted, hvor der altid er mennesker, og hvor man er inde i folks hjem. Vi har med andre ord ikke brug for rengøringspersonale, der “bare” gør rent – vi har en forventning om, at de stopper op på deres vej rundt, hvis de møder en beboer, der har brug for en hjælpende hånd. Det lever Ihsans folk i høj grad op til.”

– Lars Vorre, souschef

 

Trio Frugt ApS

“Vi har samarbejdet med BarutRen i fire år, og en af grundene til, at vi har været så godt tilfredse, er den løbende opfølgning, hvor Ihsan Barut kommer ud med sit skema og tjekker om alt er, som det skal være. Den form for løbende opfølgning er ikke noget, man ser mange steder, og der skiller BarutRen sig ud. De yder en rigtig god service, hvor der altid bliver fulgt hurtigt op, hvis der er det mindste.”

– Lars Nikolajsen, administrator

 

Dansk Revision A/S

“Vi har gennem årene haft tilknyttet en del rengøringsfirmaer, og ret beset er servicen stort set den samme. Og så alligevel ikke – siden vi lavede en aftale med BarutRen, er der langt færre medarbejdere, der klager over rengøringen. Det har stor værdi for mig, at jeg ikke skal bruge tid på at kontrollere det arbejde, der bliver lavet. Det skal bare fungere gnidningsfrit, og hvis der er det mindste, skal jeg vide, at jeg bare kan ringe, og så vil det blive ordnet med det samme. Det ved jeg med BarutRen. Samtidig sætter vi pris på den fleksibilitet, de kan tilbyde. I perioder har vi meget travlt og arbejder længere end normalt, og så har vi brug for, at rengøringsfolkene kommer på andre tidspunkter. I de tilfælde sadler de bare om efter vores behov.”

– Morten Olsen, adm. direktør