fbpx
Services

RENGØRINGSFIRMA I ÅRHUS

By 28. august 2019februar 6th, 2020No Comments

RENGØRINGSFIRMA I ÅRHUS

Mangler du et stabil og effektiv rengøringsfirma?
BarutRen er meget mere end blot et rengøringsfirma. Vi har nemlig et klart mål om at blive Danmarks bedste rengøringsfirma, og derudover har vi klare holdninger til miljøet. – Vi tilbyder rengøring i Aarhus og omegn.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

  * (skal udfyldes)

  RENGØRINGSFIRMA I ÅRHUS – SKAL VI HJÆLPE DIG MED RENGØRING?

  Står du og mangler et rengøringsfirma i Århus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos BarutREN er vi specialister i alverdens former for rengøring. Du får derfor et rengøringsfirma i Århus med en masse kompetencer.

  Det kommer dig til gode. Du slipper nemlig for at skulle tage arbejdshandskerne på selv. Vi klarer det hele for dig. Du kan i stedet læne dig tilbage og nyde rene omgivelser. Vi står klar til at hjælpe dig med det, du har brug for, når det gælder rengøring.

  Professionelt rengøringsfirma i Århus til erhvervsrengøring

  Når du benytter vores rengøringsfirma i Århus, får du professionelle folk ud på opgaven. Vi har veluddannede medarbejdere, der hurtigt og effektivt giver dig de rene omgivelser, som du og dine medarbejdere fortjener.

  Vi hjælper mange virksomheder med erhvervsrengøring. Når du vælger at benytte erhvervsrengøring gennem os, har du mulighed for at sammensætte en løsning, der passer specifikt til din virksomhed. Vi skræddersyr derfor en pakkeløsning efter dine behov.

  Vi hjælper med alle former for rengøring

  Vi er et rengøringsfirma i Århus, der har specialiseret sig i mange forskellige typer rengøring. Det betyder, at det ikke kun er den traditionelle daglige eller ugentlige rengøring, vi kan stå for. Vi står også for specialopgaverne, hvor der skal lidt ekstra til for at få et helt rent resultat.

  Vi kan blandt andet hjælpe med vinduespudsning, hvor du får skinnende rene vinduer. Om du bor i stuen eller på tiende sal er intet problem for os. Vi har det rette udstyr og kompetente medarbejdere, der står klar til at give dig rene vinduer. Vi klarer selvfølgelig vinduespudsningen både sommer og vinter. Der er derfor ingen undskyldning for at have beskidte vinduer.

  Er dine tæpper begyndt at se lidt kedelige ud, eller har du fået en genstridig plet, der ikke vil gå af? Det er ikke et problem. Vi hjælper nemlig også med tæppevask og tæpperensning. Vi kan få dine tæpper til at se ud som nye. Det er virkelig noget, der kan gøre en stor forskel.

  Har du trægulve eller andre typer gulve, der trænger til en opfriskning, står vi også klar. Vi sørger for, at dine gulve får helt nyt liv med den rette behandling. Du kan derfor trygt overlade dine gulve til os.

  Det er blot et lille udpluk af de forskellige former for rengøring, vi kan udføre. Du er altid velkommen til at henvende dig med en rengøringsopgave til os. Så finder vi frem til en løsning.

  Et rengøringsfirma i Århus, der kan meget mere end rengøring

  Som rengøringsfirma i Århus er vores spidskompetence selvfølgelig rengøring. Vi kan dog meget mere end det.

  Vi kan for eksempel tilbyde supply service. Her sørger vi for, at de nødvendige driftsartikler bliver fyldt op. Det er derfor ikke noget, du skal huske på i hverdagen. Vi sørger for, at du aldrig løber tør for håndsæbe, toiletpapir, opvaskemiddel og så videre.

  En anden ydelse, du kan nyde godt af hos os, er kantineservice. Her kan vi levere og servere mad til dig og dine medarbejdere. Derudover sørger vi selvfølgelig for at rydde op efter frokosten. Det er derfor en komplet løsning, hvor du bare skal sætte dig til bords, så ordner vi resten. Skal der leveres frugt og vand, sørger vi selvfølgelig også for det.

  Har du en ejendom eller administrerer du en ejendom, kan vi også tilbyde ejendomsservice. Her kan vi hjælpe med alverdens opgaver, der sikrer driften af ejendommen. Det kan for eksempel være affaldshåndtering, snerydning, vedligeholdelse og så videre. Du kan sammensætte en unik løsning, der passer specielt til din ejendom i samarbejde med vores rengøringsfirma i Århus.

  Ønsker du linned- og måtteservice, står vi også til rådighed. Her sørger vi for, at dine håndklæder, viskestykker, karklude, måtter og lignende bliver renset og rengjort regelmæssigt. Det sikrer dig mod en masse bakterier, der ellers kan hobe sig op.

  Kort sagt får du med vores rengøringsfirma i Århus meget mere end bare rengøring. Du kan få meget mere oven i hatten, hvis det er det, du har behov for. Ud fra vores forskellige ydelser kan du sammensætte en løsning, der passer specifikt til din virksomhed.

  Kontakt os, hvis du vil have lavet en skræddersyet løsning.

  DERFOR SKAL DU VÆLGE BARUTREN

  Vi investerer altid i langvarige kundeforhold og går derfor højt op i en god opstart. Derfor bruger vi tid på at sætte os ind i, hvilke behov din virksomhed eller ejendom har. På den måde sikrer vi os det rigtige tilbud, hvor vi kommer godt fra start sammen.

  Vi går ind for, at du får en fast medarbejde tilknyttet. På den måde bliver arbejdet nemlig meget mere effektivt, da det er en, der kender lokalerne og dets finurligheder, der gør rent. Derudover skaber det også en vis tryghed med et kendt ansigt, der kommer forbi.

  Vi kommer altid på månedlige kontrolbesøg for at sikre, at kvaliteten er i top, og om du er tilfreds med arbejdet. Ved at foretage løbende opfølgninger kan vi også hurtigt lave justeringer, hvis der opstår et nyt eller et ændret behov. Derfor skal du vælge Barutren til dit rengøringsfirma.

  TOTALLØSNINGER GØR DET LETTERE FOR DIG

  Hos os kan du få en totalløsning, der kan dække alle dine behov. Du er selv med til at bestemme, hvilke dele der skal være i din totalløsning. Vi kan eksempelvis aftale en månedlige algerens, der kan blive en del af din virksomheds eller ejendoms pakkeløsning. Du får gode fordele ved en pakkeløsning:

  Du sparer tid, idet du kun skal have én leverandør til de forskellige gøremål i stedet for flere. Vi er meget fleksible og kan tilbyde service, rengøring og vedligehold af flere forskellige slags. Læs i vores brochure og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde. Du får en fast kontaktperson, der bliver tilknyttet din virksomhed. På den måde bliver kommunikationen mellem dig og os meget lettere for begge parter. Kontaktpersonen er nemlig inde i, hvilke behov din virksomhed eller ejendom har.

  Du sparer penge, fordi vi i en pakkeløsning kan foretage et samlet indkøb og på den måde give dig et tilbud til en attraktiv pris. Du er altid velkommen til at ringe til os på 28 78 20 26 eller sende en mail til os på: info@barutren.dk. Så kommer vi med et godt tilbud til dig.

  Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

   * (skal udfyldes)

   Hvad siger kunderne egentlig om os?

   RENE ORD FOR PENGENE
   Se hvad kunderne siger
   RENT OVERBLIK

   med vores app

   100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

   RENGØRING

   med omtanke

   CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

   Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat