SUPPLYSERVICE

Lad BarutREN stå for indkøb, levering og udskiftning af jeres driftsartikler og slip for bekymringerne ved at skulle have det store overblik over hvornår det er tid til udskiftning eller opfyldning af toiletpapir, opvasketabs, håndsæbe m.m.

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

* (skal udfyldes)

Fire gode grunde til at få professionel supply service:
SPAR TID

Det kan være et stort arbejde løbende at holde øje med, hvornår det er tid til at fylde håndsæbe op, skifte opvaskebørsten, få bestilt mere toiletpapir eller noget helt fjerde.

Lad BarutREN stå for det store overblik og spar tid i hverdagen.

SPAR PENGE

Det er dyrt at købe ind hos forskellige leverandører. Ved at lade BarutREN stå for alt, der har med jeres driftsartikler at gøre, lader vi naturligvis vores stordriftsfordele komme jer til gode, og I er derfor sikret konkurrencedygtige priser på alle driftsartikler.

SPAR RESSOURCER

Det er ressourcekrævende at have én eller flere medarbejdere til at holde øje med alle driftsartikler i virksomheden og ikke mindst et stor arbejde at få bestilt artiklerne og få dem udskiftet.

Lad BarutREN klare det hele og brug jeres ressourcer, der hvor de skaber mest værdi for jer.

SPAR ADMINISTRATION

Der er meget at holde styr på i en travl hverdag, og det kan være meget tidskrævende at forholde sig til forskellige leverandører og ikke mindst huske, hvad de hver især udbyder. Lad BarutREN stå for alt hvad der har med driftsartikler at gøre, og spar en masse administration ved kun at have én leverandør.

FORDELENE VED PROFESSIONEL SUPPLY SERVICE

Driftsartikler kan virke som en mindre detalje i den store sammenhæng, men ikke desto mindre har de en stor betydning for medarbejdernes ve og vel og den daglige gang i virksomheden. Ved at lade BarutREN klare alt, der har med driftsartiklerne at gøre, sparer du tid, penge, ressourcer og administration, og du kan være sikker på aldrig at løbe tør hvad enten det drejer sig om toiletpapir, håndklædeark, opvasketabs eller noget helt fjerde.

Vi er eksperter på området, og vi skræddersyer en løsning, der passer præcist til din virksomhed. Du kan derfor trygt videregive ansvaret til BarutREN og med garanti få en professionel og systematisk supply service, der vil gøre dagligdagen meget nemmere.

Når design og hygiejne går hånd i hånd

SUPPLY LØSNINGER

BarutREN tilbyder et stort sortiment af brugervenlige og ikke mindst æstetisk flotte hygiejneprodukter. Produkterne gør det nemmere at holde rent og sikrer, at der ikke er et overforbrug af f.eks. håndsæbe eller håndklædeark, da de er designet til at dosere korrekt og miljøvenligt. Vores sortiment fås i 15 forskellige farver og kan monteres i alle toiletmiljøer.

Fælles for alle produkterne er, at de passer ind i samme stilrene univers, og at de er miljøvenlige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med BarutRENS supply løsninger får du maksimal hygiejne og minimalt spild. Se vores sortiment og læs mere om de enkelte produkter herunder:

Sæbedispenser
Sæbedispenseren har et enkelt design og en antibakteriel overflade, der gør den nem at rengøre og nem at bruge. Dispenseren har en speciel doseringsteknik, hvor du er sikret at få den præcise mængde sæbe, der er nødvendig for at rengøre hænderne. På den måde reduceres omkostningerne til både vand og sæbe. I sæbedispenseren er sæbepumpen integreret i refillposen, og både pumpe og refill pose skiftes derfor ved hver refill. Med denne sæbedispenser får du maksimal hygiejne og minimalt spild.

Affaldsspand 50 liter
Affaldsspanden er en enkel og stilren affaldsspand, der rummer 50 liter. Den er nem og hygiejnisk at anvende, da det åbne hul betyder, at man ikke skal i berøring med affaldsspanden for at smide skrald ud. Desuden gør det funktionelle design, at den er nem og hurtig at tømme og skifte pose på. Med denne affaldsspand får du en hygiejnisk og brugervenlig løsning, der sikrer optimal hygiejne.

Non-touch papirdispenser
Non-touch papirdispenseren har et omkostningseffektivt design, der både er smart og økonomisk. Ved at holde hånden op foran dispenseren frigives et enkelt stykke papir af gangen, hvilket minimerer papirforbruget væsentligt sammenlignet med en almindelig papirdispenser. Derudover er non-touch funktionen hygiejnisk og brugervenlig – både når man skal tørre sine hænder, men også når den skal fyldes op med nyt papir. Men denne non-touch papirdispenser, der er batteridrevet, undgår du unødigt papirspild, og du får en hygiejnisk, miljøvenlig og stilren løsning.

Clean seat dispenser
Clean seat dispenseren indeholder en toiletsæderens, der gør det muligt at desinficere toiletsædet før brug. Den er enkel og nem at anvende. Du skal blot tage et stykke toiletpapir, påføre desinfektionsskummet fra dispenseren og aftørre sædet. På den måde er du sikret et helt rent og bakteriefrit toiletsæde før brug. Med clean seat dispenseren får du en enkel og brugervenlig løsning, der garanterer et rent og bakteriefrit toiletsæde.

Papirdispenser
Papirdispenseren har et funktionelt design, som gør den omkostningseffektiv, da man kun taget et stykke papir ad gangen. På den måde minimeres papirforbruget og man undgår at unødigt meget papir ender i skraldespanden. Dispenseren er nem at anvende – både når man skal have tørre hænder, og når den skal fyldes op. Med denne papirdispenser får du en enkel og meget brugervenlig løsning, der samtidig skåner miljøet.

Toiletpapirdispenser
Toiletpapirdispenseren er designet, så du aldrig løber tør for toiletpapir. Den indeholder nemlig et skjult rum, hvor der er en ekstra rulle toiletpapir, som nemt kan blive tilgængelig ved at skubbe lågen til den ene side. Dispenseren er meget brugervenlig og hygiejnisk at anvende.  Med det tilhørende toiletpapir undgår du også unødigt papirspild, da rullerne er mere kompakte og består af bestemte fibre, der rækker længere og har en optimal sugeevne. Med denne toiletpapirdispenser får du en stilren, brugervenlig og hygiejnisk løsning, der sikrer at du aldrig løber tør for toiletpapir.

Hånddesinfektion
Hånddesinfektionen giver dig muligheden for at fjerne bakterier på dine hænder på en nem og skånsom måde. Dispenseren har et enkelt, hygiejnisk og brugervenligt design, der sikrer bakteriefri hænder. Dispenseren er automatisk og aktiveres ved at holde hænderne under dispenseren. Her doseres den præcise mængde desinfektionsskum, der skal til for at desinficere hænderne. Skummet er baseret på en unik formel, der er beriget med sheasmør og Vitamin E, så hænderne efterlades bløde og uden at forstyrre den naturlige fugtbalance. Dispenseren indeholder en refillpose, der giver mere end 1250 doseringer og som nemt kan skiftes. Med denne hånddesinfektion får du en hygiejnisk og brugervenlig desinfektionsløsning, der sikrer rene og bløde hænder.

Air freshener
Air fresheneren er en luftfrisker, som søger for, at der altid er en ren og frisk duft på toilettet. Den er automatisk indstillet til løbende at udskille duft, således at der over hele dagen er en mild og indbydende duft, der skaber et behageligt miljø. Air fresheneren kan også anvendes andre steder end blot på toilettet. Den er anvendelig alle steder, hvor man ønsker en ren og frisk duft hele døgnet. Air fresheneren mister ikke sin styrke i gennem levetiden, og den indeholder en refillpose, som nemt kan skiftes. Med denne air freshener får du en automatisk luftfrisker, som garanterer en ren og frisk duft døgnet rundt. 

Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

* (skal udfyldes)

Hvad siger kunderne egentlig om os?

RENE ORD FOR PENGENE
Se hvad kunderne siger
RENT OVERBLIK

med vores app

100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

RENGØRING

med omtanke

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.