fbpx
Services

TÆPPEVASK/TÆPPERENSNING

By 19. oktober 2018februar 6th, 2020No Comments

TÆPPEVASK/
TÆPPERENS

Et flot gulv er en stor del af din virksomheds eller ejendoms udtryk.
Kaffepletter og andet snavs kan  hurtigt forekomme på tæpper og blive liggende længe. Hvis du får virksomhedsbesøg eller lignende, kan det derfor give et snusket indtryk, samtidig med at det er lækrest for dine medarbejdere eller beboere, hvis rengøringen er i top.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

  * (skal udfyldes)

  VI HOLDER STYR PÅ RENGØRINGEN

  Et flot gulv er en stor del af din virksomheds eller ejendoms udtryk. Kaffepletter og andet snavs kan  hurtigt forekomme på tæpper og blive liggende længe. Hvis du får virksomhedsbesøg eller lignende, kan det derfor give et snusket indtryk, samtidig med at det er lækrest for dine medarbejdere eller beboere, hvis rengøringen er i top.
  Giv derfor dig selv og din virksomhed eller ejendom en ekstra luksus og få Barutren forbi til en tæppevaske eller tæpperensning. Vi leverer professionel tæpperensning og tæppevask hver gang.
  Efter en professionel tæpperensning fra os vil dit tæppe komme til at se ud som nyt, da vi garanterer glade medarbejder, der kan sit kram.
  TÆPPERENSNING OG TÆPPEVASK TIL EN GOD PRIS

  Det er netop også en af grundene til, at vi tilbyder tæpperens og tæppevask til en god pris.

  Vi tilbyder ikke bare tæpperens og rengøring i Aarhus, men også i Horsens, Aalborg og flere steder i Jylland.

  POLISH

  Du har måske lagt mærke til de skinnende gulve i amerikanske film eller i et supermarked, efter de har fået gulvet poleret. Det er et imponerende syn. En god polish får nemlig dit gulv til at skinne som aldrig før. Det tilbyder vi hos Barutren.

  OLIERING AF TRÆGULVE

  Med årene kan et trægulv trænge til en kærlig hånd, da de blandt andet kan blive tørre at se på. Vi tilbyder derfor oliering af trægulve, hvor dit gulv får fornyet saft og kraft. Så kan det holde mange år endnu.

  Med os som leverandør er du sikret en god start, da vi altid investerer i langvarige kundeforhold.

  AFSLIBNING AF GULVE

  Efter mange år på bagen kan dit trægulv trænge til en afslibning. På den måde kan dit gulv komme til at se friskt ud igen. Du kan roligt bestille en gulvslibning hos os, da vi garanterer, at du får et gulv, der kommer til at se ud som nyt.

  KRYSTALLISERING AF MARMOR

  Der findes næsten ikke noget bedre end et smukt marmorgulv. Med årene kan glansen dog blive slidt ned. Hos os kan du få den smukke glans tilbage ved at bestille en krystallisering af marmor hos os.

  FÅ EN TOTALLØSNING, DER DÆKKER ALLE DINE BEHOV

  Hvis du ikke bare leder efter en tæpperens eller tæppevask, men har flere gøremål, du gerne vil have, der skal tages af, så er en totalløsning perfekt for dig.

  En totalløsning kan du justere efter dine egne behov og ændre løbende, hvis der opstår forandringer.

  Derudover sparer du penge, da vi kan foretage et samlet køb til en bedre pris for dig. Vi tilbyder derfor altid totalløsninger til gode priser.

  Ved en totalløsning sparer du også tid, da du kun skal forholde dig til én leverandør, der tager sig af de forskellige gøremål.

  Kontakt os allerede i dag og få en totalløsning, der passer til dig.

  ALTID MILJØVENLIG TÆPPERENS OG -RENGØRING

  En tæpperensning og andre rengøringsanliggende kan være en skrap omgang for vores miljø, da skrappe rengøringsmidler oftest tages i brug.

  Hos Barutren bruger vi kun rengøringsmidler, der ikke skader miljøet. Vi lover dog alligevel, at det bliver splinterrent – bare med et grønnere smil på læben.

  Vi arbejder derfor ud fra en miljøpolitik, hvor det er afgørende:

  At vi køber produkter, der ikke er miljøskadelige og så vidt muligt de mindst miljøskadelige på markedet. Vi køber derfor produkter fra Free-serien, der er udarbejdet i samarbejde med Astma- og allergiforbundet.

  At vi altid holder et vågent øje med vores ressourceforbrug, så vi ikke bruger mere end højst nødvendigt. En god rengøring kan nemlig sagtens klares med få midler. Vi er derfor opmærksomme på, at vi ikke bruger for meget papir, plast, vand og rengøringsmidler.

  At vi anvender doseringsflasker og –pumper, så vi ikke bruger mere end det nødvendige rengøringsmiddel.

  At vi bruger miljørigtige rengøringsmaskiner, der både sikrer et minimalt forbrug af vand og rengøringsmidler, og som giver gode ergonomiske arbejdsstillinger til vores medarbejdere.

  GLADE MEDARBEJDERE ER DE BEDSTE MEDARBEJDERE

  Da Barutren i sin tid blev grundlagt, var det ikke kun med det formål at skabe en god virksomhed. Formålet var i lige så høj grad at skabe en god arbejdsplads.

  Hos Barutren ser vi nemlig en sammenhæng mellem glade medarbejdere og glade kunder. Vi tager derfor socialt ansvar og giver gode betingelser for vores medarbejdere, så de kan gå på arbejde med et smil. Det er noget af det, vi interesserer os allermest for.

  Vores medarbejdere har derfor nogle af de bedste grundvilkår i branchen, samtidig med at de også har nogle af de bedste lønvilkår.

  Derudover er vi klar over, at rengøring kan være et slidsomt arbejde i længden, hvor kroppen kan bliver slidt ned alt for tidligt. Netop derfor er alle vores medarbejdere ansatte på deltid, så vi kan være sikre på, at de ikke får skader af at arbejde.

  PSSST. DU STØTTER VED AT VÆRE KUNDE HOS OS

  Hos Barutren går vi højt op i socialt ansvar. Hvert år giver vi derfor 2,5% af vores overskud til gode formål.

  Vi har blandt andet støttet jordskælvsramte i Haiti og Røde Kors. Et godt lokalmiljø er samtidig vigtigt, og derfor støtter vi også lokale fodboldklubber i Aarhus og omegn.

  Ved at blive kunde hos os kan du være med til at støtte gode formål.

  Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

   * (skal udfyldes)

   Hvad siger kunderne egentlig om os?

   RENE ORD FOR PENGENE
   Se hvad kunderne siger
   RENT OVERBLIK

   med vores app

   100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

   RENGØRING

   med omtanke

   CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

   Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat