fbpx

Team Barutren renser 1.500 solpaneler for Dokk1 Aarhus

Mens drengene fra Danmark gik på banen kl. 14.00 mod Australien VM 2018. Rensede Team BarutREN 1.500 solpaneler for verdens smukkeste hovedbibliotek DOKK1 Aarhus.

Vi udfører store opgaver, som kræver en vis viden og ekspertise. BarutREN udfører kun solcellevask for erhverv og offentlige kunder.

Pletfrie hilsner fra

Team BarutRen

Få et gratis miljøtjek

DU STØTTER VED AT VÆRE KUNDE HOS OS

En af vores mærkbare visioner hos BarutRen er at give værdi til andre. Hvert år giver vi derfor 2,5% af virksomhedens overskud til gode formål, der har brug for en hjælpende hånd.

Som kunde hos os er du derfor med til at støtte gode formål rundt omkring i verden, men også lokalt i Danmark.

Vi har blandt andet givet støtte til Røde Kors og jordskælvsramte ofre på Haiti. Derudover går vi også ind for lokalsport, og vi støtter derfor også flere sportsklubber i Aarhus.

GLADE MEDARBEJDERE SIKRER ET GODT ARBEJDE

BarutRen er en virksomhed, der er klar over, at der er en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde. Da BarutRen i sin tid blev etableret, var det derfor ikke kun en mission at skabe en stærk virksomhed, men i lige så høj grad at etablere en arbejdsplads, hvor medarbejderne stortrives.

Rengøring er i længden et slidsomt arbejde for kroppen. Vores medarbejdere er derfor alle ansatte på deltid, da vi lægger vægt på, at de ikke bliver slidt ned af at arbejde. Derudover er medarbejdernes grundvilkår og løn nogle af de bedste i rengøringsbranchen. Med glade medarbejdere, der trives, tror vi nemlig på, at der bliver udført et godt arbejde, hvor kvaliteten altid er i top.

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat