fbpx
Services

TRAPPEVASK

By 19. oktober 2018februar 6th, 2020No Comments

TRAPPEVASK I AARHUS

Beskidte trapper er irriterende både for besøgende kunder, medarbejdere og beboere, da det er en af de små ting i hverdagen, der bare skal fungere. Uden det rigtige udstyr og teknik kan en trappevask dog være en langsommelig og slidsom affære, hvorfor de ofte negligeres. – Lad os klare det sure arbejde!

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

  * (skal udfyldes)

  SKAL OPGANGEN HA’ EN OMGANG?

  Kom trappevasken til livs og bestil en trappevask hos os. Vi lover at levere en trappevasker, der kan få trapperne til blive skinnende rene igen.
  Vi leverer ikke kun trappevask i Aarhus, men vi også i Horsens, Aalborg og flere steder i Jylland. Hvis du kontakter os, finder vi ud af, om vi kan komme forbi nær dig.
  TRAPPEVASK TIL EN GOD PRIS

  Hos Barutren går vi op i langvarige kundeforhold, og vi garanterer derfor en god opstart, når du bliver kunde hos os.

  Det er også en af grundene til, at vi leverer trappevask til gode priser.

  SNERYDNING

  Ligesom med trappevask er snerydning også besværligt, hvis du skal klare større arealer uden det rigtige udstyr. Som kunde hos Barutren kan du spare besværligheden, da vi leverer snerydning for dig.

  UDENDØRS VEDLIGEHOLD

  Et flot udendørsområde er både rart for forbipasserende, medarbejdere og beboere. Hos Barutren kan vi klare udendørsvedligehold for dig, så det altid ser lækkert og præsentabelt ud. Det kalder vi god service.

  PLEJE AF PLANTER

  Smukke planter er noget af det bedste, da de giver ekstra kulør til hverdagen. De kræver dog en del opmærksomhed, hvis de skal forblive smukke. Det kan vi klare hos Barutren, da vi med vores grønne fingre kan give pleje af planter, så de altid står flot.

  GRÆSSLÅNING

  Vi synes, at duften af nyslået græs er skøn hos Barutren. Vi tilbyder derfor græsslåning med professionelle standarder, så det kommer til at stå knivskarpt.

  GRAFFITIFJERNELSE

  Det er altid ærgerligt, hvis nogen har lavet graffiti på din ejendom. Mere ærgerligt er det næsten at få det af igen, da det uden de rigtige midler kan være et genstridigt projekt. Hos Barutren tilbyder vi effektiv – men miljøvenlig – graffitifjernelse. Så slipper du for besværet.

  VICEVÆRTSSERVICE

  Når vi nu allerede er i gang, kan vi næsten lige så godt tage det sidste med. Vi tilbyder derfor også viceværtsservice, hvor vi kan tage os af forskellige gøremål i og omkring ejendommen. Ring eller skriv til os, så finder vi en løsning på dine behov.

  VI KAN DÆKKE ALLE DINE BEHOV MED EN TOTALLØSNING

  Hvis du har flere gøremål, du godt kunne tænke dig at få ordnet af professionelle, så er en totalløsning lige noget for dig.

  Med en totalløsning kan du få flere gøremål under én hat, som du frit kan justere efter behov. Vi er derfor meget fleksible, hvis din situation ændrer sig til nye behov.

  En fordel ved en totalløsning er, at du sparer tid, da du kun skal forholde dig til én leverandør.

  Derudover sparer du penge, da vi kan foretage et samlet indkøb til en fordelagtig pris til dig. På den måde kan du eksempelvis få trappevask til endnu bedre priser.

  Kontakt os allerede i dag, så finder vi en totalløsning, der matcher dig.

  VI HAR REN SAMVITTIGHED OVERFOR MILJØET

  Flere rengøringsservice gør brug af rengøringsmidler, der er skadelige for miljøet. Det gør vi ikke hos Barutren, da vi går op i et godt miljø.

  Vi arbejder derfor ud fra en miljøpolitik, hvor vi:

  -altid køber produkter, der ikke er miljøskadelige. Så vidt muligt køber vi derfor fra Free-serien, der er udarbejdet i samarbejde med Astma- og Allergiforbundet.

  -altid sikrer, at vores ressourceforbrug ikke løber af stablen. Vi holder derfor altid et vågent øje med vores forbrug af vand, papir, plast og rengøringsmidler.

  -altid anvender doseringsflasker og –pumper, så vi ikke bruger mere end allerhøjst nødvendig.

  -altid anvender miljøvenlige rengøringsmaskiner, der udleder et mindsket forbrug af vand og rengøringsmiddel, og som derudover giver gode arbejdsstillinger for vores medarbejdere.

  GLADE MEDARBEJDERE GIVER GOD SERVICE

  Hos Barutren ser vi en sammenhæng mellem glade medarbejdere og glade kunder. Da Barutren i sin tid blev grundlagt, var det derfor ikke kun en målsætning at skabe en god rengøringsvirksomhed, men i lige så høj grad at skabe en god arbejdsplads.

  Vi giver derfor gode betingelser til vores medarbejdere, så de kan levere et professionelt stykke arbejde med et smil.

  Det er netop en af grundene til, at vores medarbejdere har nogle af de bedste grundvilkår i branchen. Derudover har de også nogle af de bedste lønvilkår.

  Samtidig ved vi godt, at et arbejde som eksempelvis trappevasker kan være et slidsomt arbejde for kroppen, når det gentages over en længere periode. Netop derfor er alle vores medarbejdere ansatte på deltid, så de kan arbejde lige så længe, de har lyst, og ikke kun indtil kroppen ikke vil mere.

  DU STØTTER GODE FORMÅL SOM KUNDE HOS OS

  Som kunde hos Barutren er du med til at støtte gode formål. Vi giver nemlig hvert år 2,5% af vores overskud til steder rundt om i verden og i Danmark, der trænger en hjælpende hånd.

  Vi har blandt andet støttet Røde Kors og jordskælvsramte ofre i Haiti. Vi går også stærkt ind for et godt lokalmiljø og støtter derfor også lokale sportsklubber i Aarhus.

  Som kunde hos os er du med til at støtte gode formål.

  Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

   * (skal udfyldes)

   Hvad siger kunderne egentlig om os?

   RENE ORD FOR PENGENE
   Se hvad kunderne siger
   RENT OVERBLIK

   med vores app

   100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

   RENGØRING

   med omtanke

   CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

   Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat