VINDUESPUDSNING

Hos Barutren har vi mange års erfaring med vinduespudsning, hvilket betyder, at du kan nyde rene lokaler og skinnende vinduer. Vi tilbyder vinduespudsning i Aarhus, Silkeborg og resten af Østjylland til fornuftige priser, og vi hjælper hver dag både store og små virksomheder med mange eller få vinduespartier, som trænger til en kærlig hånd.

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

* (skal udfyldes)

1. ELLER 5. SAL, SOMMER ELLER VINTER

Uanset om du har 5 eller 500 vinduespartier, står vores kompetente vinduespudsere klar til at hjælpe dig med at sikre rene vinduer, overblik og udsigt – uanset om kalenderen siger januar eller juli. Hvis dine vinduer trænger til pudsning, kan du regne med os hele året rundt. Det har ingen betydning, om din virksomhed befinder sig på gadeplan, eller om det er kantinen på 7. sal, der trænger til omfattende vinduespudsning.

Vi klarer nemt vinduespudsning i højde med vores specialudstyr, så din bygning fremstår pæn og nydelig udefra såvel som indefra. Er du i tvivl om, hvornår og hvor ofte vinduerne i din bygning har brug for at blive pudsede og polerede, står vi altid til rådighed for at vejlede dig om en skræddersyet løsning, så du kan have skinnende vinduer året rundt.

VINDUESPUDSNING MED OMTANKE FOR MILJØET

Hos Barutren lægger vi stor vægt på, at vores anvendte rengøringsmidler ikke blot er effektive, men også skånsomme over for miljøet og dermed også over for dine medarbejdere samt vores egne vinduespudsere. For at leve op til vores egen ambitiøse miljøpolitik sørger vi for at arbejde ud fra en miljøhandlingsplan, hvor vi blandt andet har for øje altid at købe og bruge de mindst miljøbelastende produkter, der findes på markedet, samt produkter der er deklareret i samarbejde med Astma- og Allergiforbundet.

Samtidig anvender vi doseringsflasker og -pumper, som begrænser forbruget af vores rengøringsmidler. Vi benytter herudover miljørigtige maskiner, der anvender en væsentlig mindre mængde af vand og rengøringsmidler til sammenligning med de traditionelle løsninger. Endelig gør anvendelsen af dette maskinel ligeledes, at vores dygtige medarbejdere ikke overbelaster deres arme, albuer, skuldre, ryg og håndled. Vi er ambitiøse om bæredygtighed og tager vores sociale ansvar alvorligt.

PRISER HVOR ALLE KAN VÆRE MED

Selvom vinduespudsning er et hårdt og krævende arbejde, skal du ikke forvente tårnhøje priser eller et uforholdsmæssigt stort tidsforbrug. Vi efterstræber nemlig altid at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på vinduespudsning. Med vores priser kan alle få pudset vinduer både den lille startup med meget få vinduespartier og den store virksomhed med hundredvis af ansatte.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og en pris på din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os.

MEGET MERE END VINDUESPUDSNING:
DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Konkurrencedygtige priser, muligheden for skræddersyede løsninger og fokus på bæredygtighed er tre af vores grundlæggende værdier. Nedenfor har vi samlet tre gode grunde til, at du bør overveje os som din faste samarbejdspartner i relation til vinduespudsning og erhvervsrengøring.

  • Vi tror på og sætter pris på langvarige kunderelationer. Vi tager altid afsæt i din virksomheds konkrete behov og ønsker.
  • Du får altid tilknyttet den samme kontaktperson. Det sikrer forudsigelighed, kvalitet og pålidelighed.
  • Vi sørger løbende for at udføre kontrol af det arbejde, der bliver leveret, ligesom vi gerne tilpasser din løsning, såfremt forretningens behov ændrer sig.
Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

* (skal udfyldes)

Hvad siger kunderne egentlig om os?

RENE ORD FOR PENGENE
Se hvad kunderne siger
RENT OVERBLIK

med vores app

100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

RENGØRING

med omtanke

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.