EJENDOMSSERVICE

Hos Barutren tilbyder vi ejendomsservice i Aarhus til dig og din ejendom. Om det er virksomhed, institution eller lejlighedskompleks, er lige meget for os, så længe vi får lov til at forbedre og vedligeholde det nærliggende miljø. Hos Barutren ser vi det nemlig som en vigtig service at stå for kontinuerlig vedligeholdelse af ejendomme, da det skaber ro for beboere og medarbejdere at være i rene omgivelser. Vi går derfor op i at skabe et forbedret miljø.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

* (skal udfyldes)

TRAPPEVASK

Trappevask kan være en tidskrævende proces for den uøvede rengører. Som kunde hos os er det slut med den rynkede pande, da vi kan klare det hårde arbejde for dig. Vi tilbyder nemlig trappevask i særklasse med et smil på læben.

SNERYDNING

At rydde sne kan være en halvfarlig proces, for ikke at nævne langsommelig, hvis det rette udstyr ikke er tilstede. Med hjælp fra Barutren klarer vi kulden for dig, da vi har inkluderet snerydning i vores ejendomsservice.

UDENDØRS VEDLIGEHOLD

Smukke omgivelser er en fryd for øjet og kan give mere positiv værdi i hverdagen. Hos Barutren er vi derfor stolte af, at vi kan tilbyde udendørsvedligehold. På den måde er du sikret, at din ejendom altid ser præsentabel ud.

PLEJE AF PLANTER

Vi kan prale af at have grønne fingre hos Barutren. Du kan derfor trygt overlade dine planter til os, hvor vi sørger for, at planterne forbliver sunde og friske. Ved at sikre friske planter omkring ejendommen kan beboere og medarbejdere få ekstra kulør på hverdagen. Det går vi ind for hos os.

GRÆSSLÅNING

Udover pleje af planter tilbyder vi også græsslåning, så græsset altid står skarpt omkring ejendommen. Et pænt slået græs er med til at give den sidste finish til en ejendoms udstråling. Hos Barutren går vi derfor meget op i en ordentlig græsslåning.

FJERNELSE AF GRAFFITI

Er du så uheldig, at din ejendom er blevet tilsmudset med graffiti? Så frygt ej. Hos Barutren klarer vi skærene i forhold til at fjerne graffiti, så det kommer til at se ud som om, det aldrig har været der.

VICEVÆRTSSERVICE

Hos Barutren er vi fleksible med vores arbejde og nøjes derfor ikke kun med at gøre rent. Vi tilbyder nemlig også viceværtsservice, hvor vi kan vedligeholde din ejendom i forskellige anliggender. Det eneste, du skal gøre, er at sige til.

Hvad siger kunderne egentlig om os?

RENE ORD FOR PENGENE
Se hvad kunderne siger
Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

* (skal udfyldes)

RENGØRING

med omtanke

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.