CASES

Glade og tilfredse kunder er vores drivkraft…

… Og her kan du læse et udpluk af, hvad vores kunder siger om os:

DANSK REVISION A/S

“Vi har gennem årene haft tilknyttet en del rengøringsfirmaer, og ret beset er servicen stort set den samme. Og så alligevel ikke – siden vi lavede en aftale med BarutRen, er der langt færre medarbejdere, der klager over rengøringen. Det har stor værdi for mig, at jeg ikke skal bruge tid på at kontrollere det arbejde, der bliver lavet. Det skal bare fungere gnidningsfrit, og hvis der er det mindste, skal jeg vide, at jeg bare kan ringe, og så vil det blive ordnet med det samme. Det ved jeg med BarutRen. Samtidig sætter vi pris på den fleksibilitet, de kan tilbyde. I perioder har vi meget travlt og arbejder længere end normalt, og så har vi brug for, at rengøringsfolkene kommer på andre tidspunkter. I de tilfælde sadler de bare om efter vores behov.”

– Morten Olsen, Adm. direktør

STEFANSHJEMMET

“På Stefanshjemmet møder vi glade og smilende medarbejdere fra Barut rengøring. De er samtidig venlige i deres kommunikation overfor vores personale og beboerne.

Af og til har vi behov for justeringer og tilpasninger i rengøringsopgaver. Barut handler hurtigt og drager omsorg for at ændringer bliver tilpasset. Barut tager os alvorligt når vi henvender os. Det betyder meget for os.

Vi har en del firmaer som kontakter os for at tilbyde rengøring, – vores svar er: ”Vi har en god aftale med Barut”

– Erik Morten Jensen, Forstander

FORMUEPLEJE A/S

“Vores højeste prioritet har været, at der ikke var skiftende personale, der gjorde rent os hos. Vores lange kundeforhold hos BarutRen skyldes derfor den gode relation til de dygtige medarbejdere, der fast er kommet hos os igennem mange år. De kender os og virksomheden rigtigt godt – og vi kender dem. Vi sætter pris på, at vi kan kommunikere med dem direkte på SMS eller telefon.”

– Hanne Kring, Sekretariatschef

TRIO FRUGT APS

“Vi har samarbejdet med BarutRen i fire år, og en af grundene til, at vi har været så godt tilfredse, er den løbende opfølgning, hvor Ihsan Barut kommer ud med sit skema og tjekker om alt er, som det skal være. Den form for løbende opfølgning er ikke noget, man ser mange steder, og der skiller BarutRen sig ud. De yder en rigtig god service, hvor der altid bliver fulgt hurtigt op, hvis der er det mindste.”

– Lars Nikolajsen, Administrator

ÅRHUS PRIVATSKOLE

“Vi rigtig tilfredse med BarutRen. De er så nemme at have med at gøre, eftersom vi før havde problemer. Vi kan hurtigt få klaret de ting, der skal klares, da vi har en god og imødekommende kontaktperson. Og så er der bare rent, som der skal være i alle klasselokaler og fyldt op, hvor der skal være sæbe, papir osv.”

– Anne Hvid Nielsen, Skolesekretær

Mere info? Tag bare fat i os…

Ring 28 78 20 26Kontakt os

GLADE KUNDER