FACILITY SOLUTIONS

BarutRen er et rengøringsselskab i Aarhus. Vi sammensætter totalløsninger, som dækker alle dine behov for rengøring.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

* (skal udfyldes)

SUPPLY SERVICE
Ved at lade BarutREN klare alt, der har med driftsartiklerne at gøre, sparer du tid, penge, ressourcer og administration, og du kan være sikker på aldrig at løbe tør hvad enten det drejer sig om toiletpapir, håndklædeark, opvasketabs eller noget helt fjerde.

ERHVERVSRENGØRING
Vi tilbyder rengøring af mellemstore og store domiciler. Herunder behandling af linoleum, alle typer bordoverflader, tæpperens og behandling, polishbehandling, behandling af skifergulve og betongulve samt behandling af alle typer trægulve.

EJENDOMSSERVICE
Vi varetager al affaldshåndtering, udendørs vedligeholdelse, handyman-service, salt og snerydning samt skadedyrsbekæmpelse. Vi kan tilpasse disse services til din virksomheds unikke behov.

LINNED- OG MÅTTESERVICE
En måtte kan være en rigtig snu bakterieopsamler, hvor bakterier lægger sig helt uden, der er nogen, der lægger mærke til det. Og det samme kan håndklæder, viskestykker og karklude. Hos Barutren tilbyder vi linnedrens, så alle de usynlige bakterier kan komme væk.

KANTINESERVICE
Vi tilbyder servering af mad og oprydning, levering af alt inden for køkkenartikler, levering af frugt og vand samt håndtering af cateringopgaver, du må have behov for professionel hjælp til.

VINDUESPUDSNING
Vi udfører manuel vinduespolering af alle ønskede vinduer, vandsystemvask (miljøvenlig brug af vand), facaderens og algerens, så du altid har en flot og præsentabel virksomhed.

SPAR TID

Du sparer tid, fordi du kun behøver at forholde dig til én leverandør

FAST KONTAKTPERSON

Du får en fast kontaktperson, som får tæt tilknytning til din virksomhed

SPAR PENGE

Du sparer penge, fordi et samlet indkøb giver dig en attraktiv pris

Facility service i Aarhus og omegn

BarutRen er dit rengøringsfirma i Århus. Hos BarutRen har vi en klar mission om at blive Danmarks bedste rengøringsfirma. Vi tilbyder derfor også et væld af forskellige services og rengøringsløsninger – herunder facility service. Begrebet ”facility service” dækker grundlæggende over, at man eksempelvis samler rengøring og supply service under ét. Det gør det mere overskueligt, og desuden gør det det typisk billigere.

Vi tilbyder facility service i Aarhus og omegn til virksomheder i mange forskellige størrelser. Dermed er der også stor chance for, at vi kan finde frem til den rette løsning for netop dig og din virksomhed.

Professionel facility service – enklere, billigere og bedre

Alle ansatte hos BarutRen har den faglige uddannelse, der er relevant for at kunne varetage diverse rengøringsopgaver på tilfredsstillende vis. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for facility service, og derfor kan du også trygt overlade din totalløsning til os. Vi har ganske enkelt evner og kompetencer, der giver dig vished om kvalitetsservice og et pletfrit slutresultat hver eneste gang.

Der er mange fordele ved at vælge en facility service-løsning. Med en sådan løsning får du nemlig alting samlet hos én partner. Det vil sige, at du får samlet omkostningerne til rengøring, og derudover betyder det, at du kan få gode og favorable (pakke)tilbud på netop din opgave.

En facility service-løsning giver desuden større fleksibilitet, og du har mulighed for at få skræddersyet en løsning, som er tilpasset netop dine behov. Du får én fast kontaktperson og en leverandør, der kender til dig og din virksomhed. En samlet og integreret facility servive-løsning samler så at sige alting under ét ”tag”.

Ved at have én fast partner og kontaktperson er du sikret kendskab til din virksomhed og dine behov. Det gør rengøringen nemmere, og derudover skaber det tryghed. Med andre ord: Du ved, hvad du får – nemlig rengøring i topkvalitet.

Pakkeløsninger på dine præmisser

Ved at vælge os til en skræddersyet facility service-løsning i Aarhus, gør du rengøringen enklere, billigere og bedre. Ganske enkelt. Vi tilpasser altid vores setup til opgavens omfang og til dine behov og ønsker, og i fællesskab finder vi således frem til den absolut bedste løsning i det enkelte tilfælde.

Ved at samle flere forskellige dele af rengøringen og vedligeholdelsen hos os i en facility service-løsning, får du en strømlinet og gennemført løsning, som matcher dine behov og krav. Samtidig kan du få en favorabel pris ved netop at lade os varetage hele din rengøring i Aarhus.

Vi gør os naturligvis ikke kun i totalløsninger i samlede pakker. Vi varetager ligeledes enkeltstående opgaver på bestemte serviceområder, hvis det er dette, du er på udkig efter. Uanset hvad, kan du forvente et højt service- og kvalitetsniveau.

Få et uforpligtende tilbud på facility service i Aarhus

Er du interesseret i at få stablet facility service i Aarhus på benene? Så kontakt os for at få en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi giver gerne et tilbud på en løsning, som er tilpasset lige nøjagtigt din situation, dine behov og dine præferencer.

Vi er altid meget fleksible, og vi tilstræber altid at levere et tilbud, der er både formålstjenligt og favorabelt for dig og din virksomhed. Dét kalder vi for skræddersyede pakkeløsninger – på dine præmisser.

Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

* (skal udfyldes)

Hvad siger kunderne egentlig om os?

RENE ORD FOR PENGENE
Se hvad kunderne siger
RENT OVERBLIK

med vores app

100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

RENGØRING

med omtanke

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.