Services

ERHVERVSRENGØRING

By 20. juni 2018 No Comments

ERHVERVSRENGØRING

Ring 28 78 20 26Kontakt os

ERHVERVSRENGØRING

Er du træt af, at det roder på din arbejdsplads?

Så kan vi hjælpe dig hos Barutren, da vi leverer erhvervsrengøring i Aarhus. Et godt arbejdsmiljø er vigtigt for dig og dine medarbejdere, da der med omkringliggende ro og orden kan opnås en større koncentration og effektivitet.

Hos Barutren går vi derfor højt op i rengøring til erhverv, så vi kan skabe skinnende rene kontorer, hvor medarbejdere kan møde op i et godt arbejdsmiljø. Det skaber forøget arbejdsglæde. Som hovedregel dækker vores rengøring til erhverv følgende rengøringsformer.

 GENEREL RENGØRING

På et arbejde skal medarbejderne kunne fokusere og derfor ikke bruge tiden på at rydde op eller at gøre rent. Det er vi klar over hos Barutren, og derfor tilbyder vi generel rengøring til erhverv, hvor vi altid leverer kontorer, toiletter med mere i toprengjort stand.

 VINDUESPUDSNING

Med vores erhvervsrengøring i Aarhus leverer vi også vinduespudsning. Rene vinduer giver den sidste finish til kontoret, så kontoret står skarpt, hvis eventuelle kunder skulle komme forbi på virksomhedsbesøg. Vi går derfor højt op, at fedtfingre og smuds pudses væk fra vinduerne.

 PERSIENNERENS

Persienner kan være en listig støvopsamler, hvor støvet lægger sig og hvirvler rundt, når der røres ved persiennerne. Det er ikke sundt for kroppen at befinde sig steder med meget støv i lang tid af gangen. Derfor foretager vi hos Barutren persiennerens, så du og dine medarbejdere kan få et støvfrit arbejdsmiljø.

 GARDINRENS

Ligesom persienner kan gardiner også indeholde meget støv. Derudover bliver gardiner misfarvede, når de har hængt for længe uden at blive rengjort. Det kan være med til at give et sjusket indtryk af din virksomhed. Med hjælp fra Barutren er det slut med misfarvede støvgardiner, da vi foretager gardinrens.

 EDB-RENS

Et tastatur er et af de steder, hvor der kan samle sig allerflest bakterier. Det kan bl.a. være medskyld i forkølede og sygemeldte medarbejdere. Vi tilbyder derfor også edb-rens. Med hjælp fra Barutren er du derfor sikret, at alt skidt og snavs kommer væk – også det usynlige af slagsen.

DU STØTTER VED AT VÆRE KUNDE HOS OS

En af vores mærkbare visioner hos BarutRen er at give værdi til andre. Hvert år giver vi derfor 2,5% af virksomhedens overskud til gode formål, der har brug for en hjælpende hånd.

Som kunde hos os er du derfor med til at støtte gode formål rundt omkring i verden, men også lokalt i Danmark.

Vi har blandt andet givet støtte til Røde Kors og jordskælvsramte ofre på Haiti. Derudover går vi også ind for lokalsport, og vi støtter derfor også flere sportsklubber i Aarhus.

GLADE MEDARBEJDERE SIKRER ET GODT ARBEJDE

BarutRen er en virksomhed, der er klar over, at der er en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde. Da BarutRen i sin tid blev etableret, var det derfor ikke kun en mission at skabe en stærk virksomhed, men i lige så høj grad at etablere en arbejdsplads, hvor medarbejderne stortrives.

Rengøring er i længden et slidsomt arbejde for kroppen. Vores medarbejdere er derfor alle ansatte på deltid, da vi lægger vægt på, at de ikke bliver slidt ned af at arbejde. Derudover er medarbejdernes grundvilkår og løn nogle af de bedste i rengøringsbranchen. Med glade medarbejdere, der trives, tror vi nemlig på, at der bliver udført et godt arbejde, hvor kvaliteten altid er i top.

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os hvis du tænker, at vores tilbud om erhvervsrengøring kunne være relevant i din virksomhed.

Ring 28 78 20 26Kontakt os