fbpx

Erhvervsrengøring i aarhus og omegn

Mangler du et stabil og effektiv rengøringsfirma?
BarutRen er meget mere end blot et rengøringsfirma. Vi har nemlig et klart mål om at blive Danmarks bedste rengøringsfirma, og derudover har vi klare holdninger til miljøet. – Vi tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder af enhver størrelse i Aarhus og omegn.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring

Uddannet personale

Tilpassede løsninger

Svanemærkede produkter

Gratis opstart

Samme medarbejder hver gang!

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat

CASES

Århus
privatskole

360 facility
solutions

EN integreret rengøringsløsning

Afspil video

ERHVERVSRENGØRING I TOPKVALITET – VI GØR DET HÅRDE ARBEJDE FOR DIG

Vi er specialister i rengøring, og derfor kan du også roligt overlade erhvervsrengøringen til os. Vi klarer hellere end gerne det hårde arbejde for dig, for det er netop dette, vi brænder for.

Barutren

Generel rengøring
VINDUESPOLERING
PERSIENNERENS
GARDINRENS
EDB-RENS

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat

Hvad siger kunderne egentlig om os?

Rene ord for pengene

Interesseret i Facility solutions?

Læs mere om hvad vi kan levere inden for komplette facility solutions her.

Afspil video

ERHVERVS
RENGØRING

Mangler du et stabil og effektiv rengøringsfirma?
BarutRen er meget mere end blot et rengøringsfirma. Vi har nemlig et klart mål om at blive Danmarks bedste rengøringsfirma, og derudover har vi klare holdninger til miljøet. – Vi tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder af enhver størrelse i Aarhus og omegn.

Udfyld formularen, eller ring tlf. 28 78 20 26

15 års erfaring
Svanemærkede produkter
Uddannet personale
Gratis opstart
Tilpassede løsninger
Samme medarbejder hver gang!

  * (skal udfyldes)

  ERHVERVSRENGØRING

  Er du træt af, at det roder på din arbejdsplads?

  Så kan vi hjælpe dig hos Barutren, da vi leverer erhvervsrengøring i Aarhus. Et godt arbejdsmiljø er vigtigt for dig og dine medarbejdere, da der med omkringliggende ro og orden kan opnås en større koncentration og effektivitet.

  Hos Barutren går vi derfor højt op i rengøring til erhverv, så vi kan skabe skinnende rene kontorer, hvor medarbejdere kan møde op i et godt arbejdsmiljø. Det skaber forøget arbejdsglæde. Som hovedregel dækker vores rengøring til erhverv følgende rengøringsformer.

   GENEREL RENGØRING

  På et arbejde skal medarbejderne kunne fokusere og derfor ikke bruge tiden på at rydde op eller at gøre rent. Det er vi klar over hos Barutren, og derfor tilbyder vi generel rengøring til erhverv, hvor vi altid leverer kontorer, toiletter med mere i toprengjort stand.

   VINDUESPUDSNING

  Med vores erhvervsrengøring i Aarhus leverer vi også vinduespudsning. Rene vinduer giver den sidste finish til kontoret, så kontoret står skarpt, hvis eventuelle kunder skulle komme forbi på virksomhedsbesøg. Vi går derfor højt op, at fedtfingre og smuds pudses væk fra vinduerne.

   PERSIENNERENS

  Persienner kan være en listig støvopsamler, hvor støvet lægger sig og hvirvler rundt, når der røres ved persiennerne. Det er ikke sundt for kroppen at befinde sig steder med meget støv i lang tid af gangen. Derfor foretager vi hos Barutren persiennerens, så du og dine medarbejdere kan få et støvfrit arbejdsmiljø.

   GARDINRENS

  Ligesom persienner kan gardiner også indeholde meget støv. Derudover bliver gardiner misfarvede, når de har hængt for længe uden at blive rengjort. Det kan være med til at give et sjusket indtryk af din virksomhed. Med hjælp fra Barutren er det slut med misfarvede støvgardiner, da vi foretager gardinrens.

   EDB-RENS

  Et tastatur er et af de steder, hvor der kan samle sig allerflest bakterier. Det kan bl.a. være medskyld i forkølede og sygemeldte medarbejdere. Vi tilbyder derfor også edb-rens. Med hjælp fra Barutren er du derfor sikret, at alt skidt og snavs kommer væk – også det usynlige af slagsen.

  DU STØTTER VED AT VÆRE KUNDE HOS OS

  En af vores mærkbare visioner hos BarutRen er at give værdi til andre. Hvert år giver vi derfor 2,5% af virksomhedens overskud til gode formål, der har brug for en hjælpende hånd.

  Som kunde hos os er du derfor med til at støtte gode formål rundt omkring i verden, men også lokalt i Danmark.

  Vi har blandt andet givet støtte til Røde Kors og jordskælvsramte ofre på Haiti. Derudover går vi også ind for lokalsport, og vi støtter derfor også flere sportsklubber i Aarhus.

  GLADE MEDARBEJDERE SIKRER ET GODT ARBEJDE

  BarutRen er en virksomhed, der er klar over, at der er en sammenhæng mellem medarbejdere, der trives og kunder, der er tilfredse med vores arbejde. Da BarutRen i sin tid blev etableret, var det derfor ikke kun en mission at skabe en stærk virksomhed, men i lige så høj grad at etablere en arbejdsplads, hvor medarbejderne stortrives.

  Rengøring er i længden et slidsomt arbejde for kroppen. Vores medarbejdere er derfor alle ansatte på deltid, da vi lægger vægt på, at de ikke bliver slidt ned af at arbejde. Derudover er medarbejdernes grundvilkår og løn nogle af de bedste i rengøringsbranchen. Med glade medarbejdere, der trives, tror vi nemlig på, at der bliver udført et godt arbejde, hvor kvaliteten altid er i top.

  Ring +45 28782026 eller udfyld formularen.

   * (skal udfyldes)

   Hvad siger kunderne egentlig om os?

   RENE ORD FOR PENGENE
   Se hvad kunderne siger
   RENT OVERBLIK

   med vores app

   100% gennemsigtighed. Få overblik 24/7 over alle dine driftsopgaver med vores smarte app.

   RENGØRING

   med omtanke

   CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

   Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat