ERHVERVSRENGØRING

Er du træt af, at det roder på din arbejdsplads? Så kan vi hjælpe dig hos Barutren, da vi leverer erhvervsrengøring i Aarhus. Et godt arbejdsmiljø er vigtigt for dig og dine medarbejdere, da der med omkringliggende ro og orden kan opnås en større koncentration og effektivitet.

GENEREL RENGØRING

På et arbejde skal medarbejderne kunne fokusere og derfor ikke bruge tiden på at rydde op eller at gøre rent. Det er vi klar over hos Barutren, og derfor tilbyder vi generel rengøring til erhverv, hvor vi altid leverer kontorer, toiletter med mere i toprengjort stand.

VINDUESPOLERING

Med vores erhvervsrengøring i Aarhus leverer vi også vinduespolering. Rene vinduer giver den sidste finish til kontoret, så kontoret står skarpt, hvis eventuelle kunder skulle komme forbi på virksomhedsbesøg. Vi går derfor højt op, at fedtfingre og smuds poleres væk fra vinduerne.

PERSIENNERENS

Persienner kan være en listig støvopsamler, hvor støvet lægger sig og hvirvler rundt, når der røres ved persiennerne. Det er ikke sundt for kroppen at befinde sig steder med meget støv i lang tid af gangen. Derfor foretager vi hos Barutren persiennerens, så du og dine medarbejdere kan få et støvfrit arbejdsmiljø.

GARDINRENS

Ligesom persienner kan gardiner også indeholde meget støv. Derudover bliver gardiner misfarvede, når de har hængt for længe uden at blive rengjort. Det kan være med til at give et sjusket indtryk af din virksomhed. Med hjælp fra Barutren er det slut med misfarvede støvgardiner, da vi foretager gardinrens.

EDB-RENS

Et tastatur er et af de steder, hvor der kan samle sig allerflest bakterier. Det kan bl.a. være medskyld i forkølede og sygemeldte medarbejdere. Vi tilbyder derfor også edb-rens. Med hjælp fra Barutren er du derfor sikret, at alt skidt og snavs kommer væk – også det usynlige af slagsen.

Mere info? Tag bare fat i os…

Ring 5388 0707Kontakt os