fbpx

Erhvervsrengøring

i Aarhus og omegn

Barut® Facility Solution er et professionelt rengøringsselskab i Aarhus.
Vi sammensætter totalløsninger, som dækker alle din virksomheds behov´

Mangler du et stabil og effektiv rengøringsfirma?

Barut Facility Solutions er meget mere end blot et rengøringsfirma. Vi har nemlig et klart mål om at blive Danmarks bedste rengøringsfirma, og derudover har vi klare holdninger til miljøet.

– Vi tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder af enhver størrelse i Aarhus og omegn.

Læs vores cases, eller prøv vores prisberegner 

eller udfyld formularen

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Jesper Storgaard
Read More
Jeg har været utrolig tilfreds med servicen fra BarutREN, de er meget professionelle og flinke i deres kommunikation. Alle deres rengøringsprodukter var af allerhøjeste kvalitet og deres ydelser var tilfredstillende.
Sofie Dybro
Read More
Kan på det varmeste anbefale BarutRen. De yder altid en super tilfredsstillende og professionel service, der lever op til selv de højeste forventninger. 5 stjerner herfra
Cristina Blanaru
Read More
Rengøringsselskab med en meget professionel attitude. Frisk og klar til at besvare enhver af sine kundeanmodninger. BarutRens team består af veluddannede medarbejdere, der er kundeorienterede, har sans for detaljer og en positiv indstilling.
Previous
Next

Outsource erhvervsrengøring til Barut

vi gør det hårde arbejde for dig

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder rengøring af mellemstore og store domiciler. Herunder behandling af gulve, alle typer bordoverflader, tæpper mm. Vores uddannede personale gør effektivt og grundigt rent, uden overflødig brug af rengøringsmidler & kemikalier.

Generel rengøring

På et arbejde skal medarbejderne kunne fokusere og derfor ikke bruge tiden på at rydde op eller at gøre rent. Det er vi klar over hos Barutren, og derfor tilbyder vi generel erhvervsrengøring i Aarhus, hvor vi altid leverer kontorer, toiletter med mere i toprengjort stand.

Vinduespolering

Rene vinduer giver den sidste finish til virksomheden, så den står skarpt, hvis eventuelle kunder skulle komme forbi på virksomhedsbesøg. Vi går derfor højt op, at fedtfingre og smuds poleres væk fra vinduerne.

Gardinrens

Ligesom persienner kan gardiner også indeholde meget støv. Derudover bliver gardiner misfarvede, når de har hængt for længe uden at blive rengjort. Det kan være med til at give et sjusket indtryk af din virksomhed. Med hjælp fra Barut er det slut med misfarvede støvgardiner, da vi foretager gardinrens.

Rens af IT Udstyr

Et tastatur er et af de steder, hvor der kan samle sig allerflest bakterier. Det kan bl.a. være medskyld i forkølede og sygemeldte medarbejdere. Vi tilbyder derfor også edb-rens. Med vores hjælp er du derfor sikret, at alt skidt og snavs kommer væk – også det usynlige af slagsen.

Persiennerens

Persienner kan være en listig støvopsamler, hvor støvet lægger sig og hvirvler rundt, når der røres ved persiennerne. Det er ikke sundt for kroppen at befinde sig steder med meget støv i lang tid af gangen. Hos Barutren foretager vi grundig persiennerens, så du og dine medarbejdere kan få et støvfrit arbejdsmiljø.

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat

Rengøring

Med omtanke..

CSR er en central, forankret del af vores DNA, hvilket kommer til udtryk i de fem FN verdensmål, vi lever op til.

Prøv vores prisberegner og modtag et prisestimat